Gülen'in gizli görüntüleri vaaz kasetleri çıktı - İzle

Gülen'in gizli görüntüleri vaaz kasetleri çıktı - İzle

A Haber'de Sevilay Yükselir'in sunduğu Yüzde Yüz Siyaset'te Fethullah Gülen'in ilk kez yayınlanan görüntüleri olarak tanıtılan görüntülerin eski vaaz kasetleri olduğu ortaya çıktı.

Bugün Sabah gazetesinde "Teknik nakavtla alt edeceksiniz" manşetiyle yayınlanan haber ile 17 Aralık sürecinin Gülen'in bu fetvasıyla hazırlandığına dair bir algı yaratılmaya çalışıldı. Ancak yayınlanan videonun Gülen'in çok eski bir vaazı olduğu ortaya çıktı.

Gülen'in gizli görüntüleri vaaz kasetleri çıktı İZLE

17 Aralık süreci Gülen örgütünün montaj videolarıyla dizayn edilmeye çalışılsa da, Sabah gazetesinin bugün manşetten verdiği haber ve Yüzde Yüz Siyaset'te yayınlanan Gülen videolarının süreçle hiçbir ilgisi yok.

Gülen'in gizli görüntüleri vaaz kasetleri çıktı - İzle

FATİH'LE İLGİLİ AÇIKLAMASI "HAKARET" OLARAK YORUMLANDI

Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethinden bahseden Gülen'in, bu fethin ihlas ve Allah rızası değil de çağ açıp çağ kapamak amacıyla yapıldığı takdirde, Fatih'in bile sonunun garanti olmadığını vurgulaması, Fatih Sultan Mehmet'e Sevilay Yükselir tarafından hakaret edildiği anlamında yorumlansa da bazı konuklar, bunun bir benzetme olduğunu söylediler.

Fethullah Gülen'in Fatih Sultan Mehmet yorumu İZLE

"ÜZERİMDE DELİLİK EMARELERİ VAR.."

Gülen'in askeri darbelerden önce ruh halinin sıkıldığını, sokaklarda oradan oraya dolaştığını ve bunu bir "delilik" olarak gördüğünü söylediği açıklaması da yayınlandı.

Fethullah Gülen'den teknik nakavt taktiği İZLE

SEVİLAY YÜKSELİR: GÖRÜNTÜLER GİZLİ ÇEKİM DEĞİL

Programla ilgili açıklamalarda bulunan moderatör Sevilay Yükselir, Fethullah Gülen'le ilgili görüntülerin gizli çekim olmadığını, zamanında çekilmiş ancak hiç yayınlanmamış görüntüler olduğunu belirtti.

Cemaat mensupları, bu görüntülerin zaten daha önce yayınlandığını savunsa da Sevilay Yükselir, videolardan sonra "Aslında çok kötü sözler söylediği videolar var, ama burada video eksik" diyerek durumu toparlamaya çalıştı.