Posta'nın falında CHP-MHP-HDP çıktı

v

Astrolog Yasemin Boran, liderlerin burçlarının özelliklerini ve koalisyon alternatiflerini Posta'ya yorumladı. "Partiler anlaşmayı başaracak ve koalisyon yapılacak. Bu da büyük olasılıkla CHP, MHP ve HDP koalisyonu olacak" diyen Boran'ın koalisyon öngörüleri şöyle;

AK PARTİ-CHP; GERİLİMLİ ORTAKLIK

Astrolojik açıdan, Kemal Kılıçdaroğlu ile Ahmet Davutoğlu arasında stresli bir ilişki olacak. Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu bir Yay ve burcu Balık olan Ahmet Davutoğlu ile kişilik açısından uyumsuz. Baskı duygusu yaratan durumlarda öfkeli tepkiler gösterebilir, güç mücadelesine girebilirler. Ancak, önemli konularda işbirliği yapma ihtimalleri var.

AK PARTİ-MHP; ÇOK ZOR

Bir Oğlak olan Devlet Bahçeli ile bir Balık olan Ahmet Davutoğlu arasında astrolojik açıdan kişilik çatışması olmaz. Ancak, Ahmet Davutoğlu’nun fikirleri, Devlet Bahçeli’nin hayat felsefesine ters düşebilir. O zaman da gerilim yaşanması kaçınılmaz hale gelir. Hatta sert ve zorlayıcı tavırlar, güç savaşına dönüşebilir. İktidar mücadelesi çok sert olacağı için işbirliği yapmaları zor.

AKP-HDP; SANCILI OLUR

Ahmet Davutoğlu bir Balık, Selahattin Demirtaş bir Koç. Koç-Balık ilişkisi, kendi içinde farklı bir uyum sergiler. Zodyak’ın ilk burcu Koç ile son burcu Balık arasında derin bir ilişki olabilir. Bu iki burç birlikte hareket ederken araya kaygılar, şüpheler ve ani değişikliklerin sürpriz etkileri girerse bu sorunlarla başa çıkmaları mümkün olmaz.

ÜÇLÜ KOALİSYONDA GÜÇ DENGELERİ

CHP-HDP

Kemal Kılıçdaroğlu ile Selahattin Demirtaş uyumlu bir ilişki kurabilirler. Zaten ikisinin arasında astrolojik açıdan uyumluluk var. İkisinin burcunun elementi de ateş. Ateş burçları, kendi arasında anlaşır. Üstelik sürprizler gezegeni Uranüs’ün ilginç ve karmaşık tavırları ikisinde de geçerli. Ancak dikkat! Bu durum çatışmaları ve iktidar mücadelesini beraberinde getirebilir.

CHP-MHP

Kemal Kılıçdaroğlu yapıcı bir tavır sergilerse uzlaştırıcı-birleştirici bir rol üstlenebilir. İki lider aynı yılda doğmuş. O yılın ilk ayında doğan Bahçeli ile son ayında doğan Kılıçdaroğlu farklı tabiata sahip olsalar bile ortak paydada buluşabilirler.

MHP-HDP

MHP ile HDP’nin ortaklığı son derece yıpratıcı olur. Bahçeli’nin burcu Oğlak. Bu burcun insanı disipline ve geleneksel değerlere önem verir. Demirtaş’ın burcu ise Koç. Uranüs’ün sert etkisi Koç’un yumuşak taraflarını değiştirir. Koç ile Oğlak arasındaki ilişki astrolojik açıdan zaten her zaman gerilimlidir. Bu iki lider arasında da kişilik çatışmaları ve uyumsuzluk olması yüksek ihtimal. Menfaat birliği içine girseler bile bunun uzun soluklu olması neredeyse imkansız.

Posta Gazetesi'ne göre AK Parti ile MHP anlaştı

Posta'nın falında CHP-MHP-HDP çıktı