Gürsel Tekin CHP'nin oy oranını açıkladı

Gürsel Tekin CHP'nin oy oranını açıkladı

Samanyoluhaber TV'de yayınlanan Haber Ankara programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, son dönemde en çok tartışılan konular hakkında konuştu

HAYATIMIZDA İFTİRA YOK

CHP'nin isyan çağrısıyla ilgili Tekin "son 30 yıldır Türkiye'deki yolsuzlukların karşısında isyan etmek lazım, Bu kadar soygun olabilir mi? Hepsinin belgeleri var, Sayın Genel Başkanımız camilerdeki soygunu belgeleriyle açıkladı." dedi.

Tekin, "Olmayan bir şeyi olmuş gibi anlatmak gibi kötü bir şey yoktur. Keşke AKP'deki arkadaşlarımızla karşılıklı olarak konuşabilsek dedi. Belli medya grubumuz birçoğunu görmezden geliyor. Genel Başkanımızın ve benim hayatımda iftira yok" ifadelerini kullandı.

CHP DİNDARLARA SAYGILIDIR

Bakın CHP dindar vatandaşlara saygıda çok hassastır. CHP eleştirilemez mi? Eleştirilecek olmayan haberler yapmayın ayıptır günahtır...

BATUM SÖZÜNÜ DÜZELTTİ

Bu tür açıklamaların (Batum) CHP'yi zor durumda bıraktığını düşünüyor musunuz? sorusuna "partide çok farklı kanatlar var algısı doğru değil" şeklinde yanıtladı.

Gürsel Tekin'e göre CHP'nin oy oranı tıkla izle

OY ORANINI AÇIKLADI

Sayın Başbakan'a çağrı yapıyorum. AKP'nin en çok oy aldığı illere hangi AKP'li Genel başkan Yardımcısı varsa, istiyorsa oraya beraber gidelim.

Abdullah Abdulkadiroğlu'nun CHP'nin oy oranını sorması üzerine En iyi araştırma benim. Ben vatandaşın duygularını biliyorum. Şu anda yüzde 32-33'ün civarında 4 ay sonra % 40'ı uzak görmüyorum. % 40 olmazsa istifa ederim. Yükselişi görüyorum dedi.

"Silivri konusunda kişisel düşünceniz nedir konusunda görüş belirtmek istemiyorum. Bence herkes aday olabilmeli" şeklinde cevap verdi.