Habertürk tartışma programlarını yayından kaldırdı

HABERTURK

Ciner Grubu'nun patronu ve tepe yönetimi şok bir kararla seçim sürecinde bütün tartışma programlarını yayından kaldırdı.

Grup, 17 Aralık sürecinde yaşadığı kararsızlıklar, Alo Fatih olayı, Fatih Altaylı'nın gazetenin Genel Yayın Yönetmenliği görevinden alınması, ardından da patron Turgay Ciner'in hükümete karşı Gülen örgütünden yana tavır alması ile çok konuşulmuştu.

SÜREÇ ERHAN ÇELİK'İN İSTİFASIYLA NOKTALANMIŞTI

Habertürk TV'de Turgay Ciner, Didem Ciner ile medya grubunun ezeli ve ebedi patronu Kenan Tekdağ arasında yaşanan kararsızlıklar, son olarak da Erhan Çelik'in Genel Yayın Yönetmenliği'ni bırakmasıyla noktalanmıştı.

Habertürk tartışma programlarını yayından kaldırdı

TARTIŞMA PROGRAMLARI YAYINDAN KALDIRILDI

Grup, seçim sürecine girilirken yine sürpriz bir kararla Habertürk TV'deki bütün tartışma programlarını yayından kaldırdı. Karara göre Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek, Balçiçek İlter'in sunduğu Karşıt Görüş, Didem Aslan'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı ve Ece Üner'in sunduğu kalabalık yorumculu Enine Boyuna programları 7 Haziran seçimlerine kadar ekranda olmayacak.

Habertürk tartışma programlarını yayından kaldırdı İZLE

Habertürk tartışma programlarını yayından kaldırdı

YERİ GARANTİ TEK PROGRAM: TARİHİN ARKA ODASI

Kanalda haber kuşakları, saat başı, ekonomi ve spor bültenleri ise devam edecek. Yayın akışında sadece haberlere ağırlık verilecek. Diğer programların akibeti ise şimdilik belli değil. Kanalın yeri garanti tek programı ise 'dünya yıkılsa da yayını hiç kesilmeyen' Murat Bardakçı'nın Tarihin Arka Odası.

CHP'Lİ TEKİN 'İKTİDARA GELİRSEK EL KOYACAĞIZ' DEMİŞTİ

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında "İktidara gelirsek, yayın organlarına el koyacağız" demişti.