Haftanın açılışında Trabzonspor fırtınası

Haftanın açılışında Trabzonspor fırtınası

Maça hızlı başlayan bordo mavili ekip henüz 5.dakikada Henrique'nin kafa golüyle skorda üstünlüğü ele aldı. Bu dakikanın ardından topun arkasına geçen ve sakin oynayan Trabzonspor karşısında Erciyesspor gol pozisyonu bulma konusunda zorlandı.

Her ne kadar topa sahip olma konusunda rakiplerine büyük üstünlük sağlasalar da kaptırdıkları toplarda büyük sorun yaşadılar. Nitekim 28. ve 39.dakikada rakibinin hazırlık pasları sırasında kaptığı topla atağa kalkan Trabzonspor, Yusuf Erdoğan'ın iki golüyle skoru 3-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

FIRTINA DİNMEDİ

İkinci yarıda da benzer bir oyun göze çarptı. Erciyesspor değişikliklerle etkili başlasa da dakikalar ilerledikçe oyun disiplininden koptular. Trabzonspor yine kaptığı toplarla hızlı bir şekilde rakip kaleye gitmeye çalıştı ve 62.dakikada Olcan ile skoru 4-0'a getirdiler. Bu dakikanın ardından oyunda tempo düşerken Trabzonspor kontra ataklarla pozisyon aramaya devam etti. 90.dakikada organize bir atak sonrasında Soner'in golüyle skoru 5-0'a getiren Trabzonspor maçı da bu skorla kazanarak haftayı galibiyetle kapadı.

Kayseri Erciyesspor - Trabzonspor maçından kareler

Karşılaşmanın ayrıntıları için tıklayınız...