Hakan Ünsal'dan Halilhodzic'e ağır sözler

Hakan Ünsal'dan Halilhodzic'e ağır sözler

Trabzonspor'un Mersin İdmanyurdu'nu mağlup ettiği maçın ardından konuk takımın hocası Rıza Çalımbay, Halilhodzic ile ilgili olarak "Mustafa'ya onlar kadar üzüldük. Belki daha fazla üzüldük. Vederson da kişilikli insandır, gelip kasıtlı şekilde kimseye girmez. Başta teknik direktörleri olmak üzere herkes oyuncumun üzerine geliyor. Teknik direktörleri maalesef Türkiye'yi karıştırıyor. Her pozisyonda ya sahanın içine giriyor ya da hakeme koşuyor. Herşeyden önce o Trabzonspor'un teknik direktörü. Herkese örnek olmak zorunda. Trabzonspor'un teknik direktörü olmak kolay değil. Onun yapıcı olması lazım." ifadelerini kullanmıştı.

Hakan Ünsal'dan Halilhodzic'e ağır sözler

Halilhodzic ise Rıza Çalımbay'a“Karşı takımın hocasını tanımıyorum. Bu şekilde konuştuysa kaba bir eleştiri. Bu oyuncu tesadüfen kırmızı kart görmedi. Orada bir şey oldu ve gözümün önünde gerçekleşti. Orada bir müdahale oldu ve çok samimi söylüyorum, Serdar'ın ayağı kırıldı sandım. 5 dakika öncesinde Akbaş sedyeyle hastaneye götürülürken sedyede kustu. Bu olayda kendi sahanızda yaşanıyorsa benden orada oturup beklememi mi istiyorsunuz?" cevabını verdi.

"TERBİYESİZLİĞİN DANİSKASI"

TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programının yorumcusu Hakan Ünsal ise Halilhodzic'i sert sözlerle eleştirdi.

Hakan Ünsal yaptığı değerlendirmede "Halil hocanın söylemleri çok enteresan. Dünya Kupası üçüncülüğü gördüm, Avrupa Şampiyonası'nda oynadım, UEFA Kupası ve Süper Kupa, gördüm, ben de böyle hoca görmedim! Bu ne ya.. Bir başka hoca gelir seni kariyeriyle ezer. Rıza Çalımbay'ı tanımıyorum ne demek, terbiyesizliğin daniskası." dedi.

"GEÇEN HAFTA OYUNCULARINI SATTI"

Hakan Ünsal ayrıca tecrübeli teknik adamın davranışı ile ilgili olarak "Bu ne biliyor musunuz; kendince 'ben kariyerimle onu ezerim diyor. Başka bir teknik adam çıkar öyle laflar eder ki dümdüz eder seni, ağzını açamazsın. Vahid hoca bunları bıraksın da Karabük maçından sonra oyuncularını nasıl sattı onun hesabını versin. Bir teknik adam kendini kurtarmak için oyuncularını nasıl satar geçen hafta Karabük'te gördük. Sezon başından bu yana oyuncularını aşağılıyorsun, Karabük maçında sorumlu oyuncular diyorsun, Rıza hocanın tepkisi abartılı olabilir ama ne demek tanımıyorum. Sen gayet iyi tanıyorsun Rıza hocayı. Amacı başka." dedi.