Halil Sezai tek celsede boşandı

halil sezai

Halil Sezai ile Zehra Kaya'nın evliliği sadece üç ay sürdü. Nikahtan iki hafta sonra haklarında boşanacaklarına dair haberler çıkan ancak bu iddiaları reddeden çift, önceki gün Kartal Anadolu Adliyesi 12. Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmayla yollarını ayırdı.

Fikir uyuşmazlığı gerekçesiyle mahkemeye başvuran çift, anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Taraflar birbirlerinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde de bulunmadı.

"EVLENİNCE İLİŞKİMİZİN DÜZELECEĞİNİ DÜŞÜNMÜŞTÜK"

Duruşmaya davacı Zehra Kaya bizzat katılırken, Halil Sezai'yi avukatı Ahmet Gürel temsil etti. Çiftin ortak arkadaşı Şebnem Uygun ile Halil Sezai'nin şoförü Hakan Yalçın ise tanık olarak dinlendi. Zehra Kaya, mahkemede şöyle dedi: "16 aylık birlikteliğimiz vardı ve evlilik hep konuştuğumuz bir şeydi. Arkadaşlığımız sürecinde bazı problemler yaşadık, dönem dönem ayrıldığımız da oldu. Evlenince ilişkimizin düzeleceğini düşünmüştük ama istediğimiz gibi gitmedi. Fiilen evlilik birliğini tesis edemedik, her ikimiz de boşanmak istiyoruz. Evliliğin bu şekilde süreceğine inanmıyorum."