Halk TV'de hakaretler havada uçuştu
ensonhaber.com

s

G20'de mülteci krizinin konuşulacağı hatırlatılan gazeteci Hüsnü Mahalli, büyük bir skandala imza attı. Suudi Arabistan Kralı'nın G20 için Türkiye'ye gelmesini de yorumlayan Mahalli "Bu kral, bu süzme abimiz, gelmiş bize şimdi artistlik yapacak Antalya'da.." diyerek hakaretlerini sıraladı..

"BU SORUNU YARATAN SENSİN DÜMBELEK"

"Şov yapıyor işte 300 araba, 400 araba bilmem ne.. Sensin hey dümbelek bu sorunu yaratan. Bu Suriye'ye odun taşıyan ve Suriye halkını perişan eden, Irak halkını perişan eden, Libya halkını perişan eden.. Çünkü Suriye laik bir ülke. Suriye Cumhuriyet.

Halk TV'de hakaretler havada uçuştu VİDEO

"HEY GERİ ZEKALILAR"

10 bin yıllık tarihi olan Mısır halkına, Suriye halkına, Irak halkına demokrasiyi, özgürlüğü getireceksiniz hey geri zekalılar. Buna da inanan bir sürü süzme salak var. İşte benim de sinirlendiğim aha bu.

Sonra geliyorsun, dönelim konumuza.. E göçmenler efendim bilmem ne. E sen yarattın lan bunu. Sensin bunun nedeni. Körfez ülkeleri, Türkiye ve emperyalist ülkelerin tümü. Sizsiniz Suriye halkını öldüren."

"SÜZMELER, APTALLAR"

Mahalli, sözlerinin devamında ise "Nelerle uğraşıyorlar biz geri zekalı, salak, süzmeler, aptallar.. Efendim işte göçmenler ne olacak.. Ulan eşşoğlu eşşek sen yarattın bu göçmenleri bilmem neyi" dedi.

Mahalli, geçtiğimiz günlerde de seçim sonuçlarını değerlendirirken AK Partili seçmene hakaret etmişti.