Haluk Koç seçim sonuçlarını değerlendirdi

halukkoç

CHP Sözcüsü Haluk Koç, seçim sonuçlarını değerlendirirken "Erdoğan herkesin cumhurbaşkanı değildir." ifadesini savundu. 

UMARIM DEMOKRASİYE ZARAR VEREN BİR TAKIM EYLEMLERİN TETİKLEYİCİSİ OLMAZ

Koç, yaptığı açıklamasında, "Kendisinden olmayanı ötekileştiren bu anlayış umarım önümüzdeki günlerde demokrasiye zarar veren bir takım eylemlerin tetikleyicisi olmaz. Bu gececi balkon konuşmasından sonra ne yapacağını lütfen sizler de takip edin daha önce ne yaptıysa yine aynısını yapacaktır. CHP demokrasi mücadelesine devam edecektir." ifadelerini kullandı. 

Haluk Koç seçim sonuçlarını değerlendirdi

SEÇİMLERİN ASIL KAYBEDENİ DÜRÜST SİYASETTİR

Haluk Koç'un konuşmalarının satır başları; 

"Bu dönemde sandığa koşarak Türkiye'nin geleceği için oy kullanan herkese teşekkür ederim. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'na da buradan teşekkür ediyorum. Sayın Selahattin Demirtaş'a bu süreçte bütün gerginlik yaratma çabalarına rağmen gösterdiği olgun tavır ve üslubu nedeniyle teşekkür etmek istiyorum. Seçimlerin asıl kaybedeni sayın Ekmeleddin İhsanoğlu ve Sayın Selahattin Demirtaş değildir. Seçimlerin asıl kaybedeni dürüst siyasettir. Bu seçimlerde üç aday eşit koşullarda yarışmamıştır.

Haluk Koç seçim sonuçlarını değerlendirdi İZLE

DEVLETİN TÜM İMKANLARINI KULLANAN ERDOĞAN...

Bir tarafta kendi kısıtlı imkanlarıyla yarışan İhsanoğlu ve Demirtaş öte yanda devletin tüm imkanlarını kullanan Erdoğan. Erdoğan Türkiye'nin hazinesini kampanyası için kullanmıştır. Bir tarafta ülkesini kamplara ayırıp buradan siyasat kazanç sağlamaya çalışan Erdoğan diğer tarafta hiçbir kişisel beklenti ve çıkar içinde olmayan sayın İhsanoğlu.

ERDOĞAN HERKESİN CUMHURBAŞKANI DEĞİLDİR

Arkadaşlarım üzülerek söylüyorum. şu anda resmi sonuçlara göre seçilen Erdoğan herkesin cumhurbaşkanı değildir. bunu bizzat kampanyasının son günlerinde kendisi ilan etmiştir. Kendisinden olmayanı ötekileştiren bu anlayış umarım önümüzdeki günlerde demokrasiye zarar veren bir takım eylemlerin tetikleyicisi olmaz.

CHP DEMOKRASİ MÜCADELESİNE DEVAM EDECEKTİR

Bu gececi balkon konuşmasından sonra ne yapacağını lütfen sizler de takip edin daha önce ne yaptıysa yine aynısını yapacaktır. CHP demokrasi mücadelesine devam edecektir."