Hande Fırat: Gelecek için Sayın Cumhurbaşkanımız dedim
Detay Haber

Hürriyet Kelebek'e konuşan Hande Fırat'ın açıklamaları..

'Beni eleştirenler de var ama ben, doğru bildiğimi yaptım. Tamam gazetecilik yaptım, ama insanlığımı da es geçemeyeceğim. Bugünlerde her yerden telefon arıyorum. Muhalefetten, iktidardan, normal vatandaştan. Çiçek yollayanlar bile çıkıyor. “İmza: Vatandaş” diye.

"HAYATIMDA İLK KEZ 'SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ' DEDİM"

Ama tehdit edip, hakaret edenler de yok değil tabii. Bir bakan aradı. “Hande” dedi, “Seni yıllardır tanıyoruz. Bütün röportajlarında sayın cumhurbaşkanı, sayın başbakan, sayın bakan ifadesini kullanırsın. Hayatında ilk kez, ‘Sayın cumhurbaşkanımız’ dedin” dedi.

Hande Fırat: Gelecek için Sayın Cumhurbaşkanımız dedim

"SURİYE GİBİ OLMAK İSTEMİYORUM"

Doğru. Bunu yaptım. “Sayın cumhurbaşkanımız” diye hitap ettim. Çünkü içimden geldi, 2016’dayız... Ve ben gerçekten, Suriye olmak istemiyorum. Hiçbir koşulda. Benim bir kızım var, hepimizin çocukları var. Şöyle düşün, iki gün önce hepimiz Pokemon Go konuşuyorduk. Çoğumuz İngilizce biliyoruz, Almanca, Fransızca öğreniyoruz. Yabancı dizileri, Türk dizilerini takip ediyoruz, dünyayı izliyoruz. Tatil planlarımız var. Hayallerimiz var. Deli gibi kitap okuyoruz. Dünyanın her yeriyle görüntülü konuşuyoruz. Teknolojine ayak uyduruyoruz. Çağdaş insanlarız. Biz Afrika’da açlık çeken bir ülke değiliz. Ya da bombaların altında bir ülke değildik. Demokrasi büyük bir güzellik ve biz ona sahip çıkmalıyız. Benim çocuğum başka türlü yaşamamalı. Benim derken, senin çocuğun, öbürünün çocuğu. Sen de böyle yaşamamalısın, ben de böyle yaşamamalıyım.

Erdoğan: Bedelini çok ağır ödeyecekler VİDEO

"DARBE BAŞARILI OLSA HEPİMİZ HAPİSTEYDİK"

O yüzden sayın cumhurbaşkanımız dedim. Benim için doğru olan, iktidarın meşru yollarla, yani seçimle değişmesi... Bu darbe başarılı olsaydı, başa sayın Kılıçdaroğlu gelmeyecekti, sayın Bahçeli de gelemeyecekti. Onların hepsi hapiste olacaktı. Bizler de tabii…'

Hande Fırat: Gelecek için Sayın Cumhurbaşkanımız dedim