Hande Fırat ile Hakan Çelik'ten HDP'ye sert sözler
ensonhaber.com

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Parametre programında İstanbul'da gerçekleştirilen çifte terör saldırısı tartışıldı.

HANDE FIRAT: MERAK EDİYORUM, HDP NEDEN İMZALAMADI

Canlı yayına bağlanan Hande Fırat, AK Parti, CHP ve MHP'nin teröre karşı ortak bildirisine imza attığını belirterek HDP'ye "Neden HDP imza atmadı merak ediyorum. Gerçekten de bir açıklama bekliyorum. Açıklamıyorsan 'terörle aranda bağ var' duruşunda olduğun ortada" sözlerle yüklendi.

Hande Fırat'tan HDP'ye sert sözler VİDEO

HAKAN ÇELİK: MÜTTEFİKLERİMİZ PYD'YE SİLAH TEMİN EDİYOR

Hakan Çelik de Hande Fırat'a destek çıkarak "Türkiye'nin müttefikleri PYD'ye YPG'ye silah ve bomba temin ediyor" diyerek şunları söyledi:

"Bizim müttefiklerimiz düpedüz PYD'ye YPG'ye silah temin ediyor, bomba temin ediyor. Ve bunları yıllar önce Cumhurbaşkanı Erdoğan söylemişti, 'Bunlara silah vermeyin, çünkü bunlar PKK'nın uzantısı. Bu silahlar Türkiye'ye gelecek ve bizim insanlarımızı öldürecek, katledecek'"

Hakan Çelik'ten terör tepkisi VİDEO

"BİRİLERİNE GÖRE CİCİ TERÖRİST BUNLAR"

Terör örgütlerine dış güçlerden gelen desteklere dikkat çeken Fırat, sözlerine şöyle devam etti: "Parlamentosunda konuşturan, terör örgütü diyemeyen; insan, para ve silah trafiğine göz yuman ülkeler ve kişiler alçaktır. Birilerine göre cici terörist bunlar. Terör örgütleri insan, silah ve para transferi ile ayakta kalıyor. Nereden oluyor bu transferler? Bilmiyor muyuz? Adı farklı olsa da kim destek veriyor. Paralar nerede toplanıyor? Daha dün sosyal medyada kim terörist diyemedi? Bu kadar açık ve net" şeklinde konuştu.

Hande Fırat ile Hakan Çelik'ten HDP'ye sert sözler

Hande Fırat ile Hakan Çelik'ten HDP'ye sert sözler

Hande Fırat ile Hakan Çelik'ten HDP'ye sert sözler