Hande Fırat'a yılın medya olayı ödülü
ensonhaber.com

Hürriyet'in organize ettiği Altın Kelebek Ödül Töreni'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la canlı yayın yaparak darbenin durdurulmasında önemli bir role sahip olan CNN Türk Ankara Temsilcisi Hande Fırat, Aydın Doğan'ın elinden Yılın Medya Olayı ödülünü aldı.

Hande Fırat'a yılın medya olayı ödülü
(Hande Fırat, darbe girişiminin yaşandığı gece Cumhurbaşkanı Erdoğan'la tarihi bir canlı yayın yapmıştı)

Aydın Doğan Hande Fırat'ın ödülünü takdim ettiği sırada şunları söyledi:

CUMHURBAŞKANI'YLA RÖPORTAJ YAPARSAN, SENİ EVLENDİRİRİM

Hande Cumhurbaşkanıyla görüşeceğini söyleyince "Yapabilir misin dedim, sen bunu yaparsan çok mutlu olurum, sana istediğin yerde düğün yaparım, ev eşyalarını bile ben alırım" dedim.

Hande Fırat'a yılın medya olayı ödülü

Hande Fırat'a en iyi medya olayı ödülü VİDEO

ÇOK BÜYÜK BİR GAZETECİLİK BAŞARISI

Sonra Hande'yi izledim, çok büyük bir gazetecilik başarısı elde etti. 38 yıldır gazete sahipliği yapıyorum, Hande'nin bu ödülü gönülden hak ettiğini düşünüyorum. Böyle az bir olaya rastladığımı da söylemek istiyorum. O yüzden Hande'yi bir daha kutluyorum.

ÖDÜLÜ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN ANISINA ALIYORUM

Aydın Doğan'ın elinden ödül alan Hande Fırat ise ödülünü 15 Temmuz şehitlerinin anısına alıyorum dedi ve şunları ekledi:

Bu ödülü almak, hele de Aydın Doğan'dan almak çok büyük onur. Evrensel ilkelerle gazetecilik yaptığım için çok mutluyum. Bu ödülü 15 Temmuz şehitlerinin anısına alıyorum, çok çok teşekkür ediyorum.