Hande Soral: Kendimden korkuyorum

Hande Soral: Kendimden korkuyorum

Hande Soral, üne tesadüf eseri kavuştuğunu belirtirken, ekranda izlerken bazen iri gözlerinden korktuğunu söyledi. Ortadoğu ve Amerika'ya yönelik yayın yapan MBC 4 kanalında Zeynep Özek'in hazırladığı, Liana Dahdouh'un İstanbul 'dan sunduğu 'Ekstra Turki' programında bu hafta dizilerin sevilen oyuncusu Hande Soral ile röportaj yapıldı.

"BENİ OYUNCU SANMIŞLAR"

Arap kanalının 'İri gözleri ile dikkat çekiyor' olarak nitelendirdiği, bugüne kadar 'Komedi Dünyası', 'Küçük Kadınlar', 'Gecekondu', 'Bir Günah Gibi', 'Alev Alev', 'Fatih' dizilerinde oynayan son olarak 'Çalıkuşu'nda 'Azelya' karakterini canlandıran Hande Soral, nasıl oyuncu olduğunu anlattı. Soral, 2008 yılında televizyonda yayınlanan, seyircinin de dahil olduğu, 'Komedi Dükkanı' programını seyirci olarak programı izlemeye gittiğini, daha önceki programlarda olduğu gibi sahneye bir izleyicinin davet edildiğini belirterek, şöyle dedi: "Elimi kaldırdım, beni sahneye aldılar. Normalde seyirci 5 dakika falan sahnede kalırken Tolga Çevik, benimle birlikte bölümü çekti. Beni oyuncu sanmışlar, görüşmek istediler. 'Oyuncu olmak ister misin?' diye sordular, 'Çok isterim' dedim. Ders almaya başladım. O ara 'Küçük kadınlar' dizininin cast'ı (Senaryo için ekip oluşturma) yapılıyormuş, program yayınlanınca benimle görüşmek istediler. Görüşmeye gittim."

"NASIL ENERJİ GÖNDERDİYSEM.."

Hande Soral, Burak Sağyaşar ile kamera karşısına geçmesine karar verildiğini, kendisine verilen metinleri ezberleme çalıştığını çekime geçileceği sırada ilk kez aşırı heyecanlandığını, ezberlediği metini unuttuğunu söyledi. Soral, "Kayıt' dediler, öyle duruyorum. Nasıl bir enerji gönderdiysem, kamera, bozuldu, kayda giremedi. Kameranın gitmesi, yenisinin gelmesini 2 saat kadar bekledik. O arada Burak, yönetmenimizle sohbet ettik. Onların ne istediklerini daha iyi anladım. Çekim başlandığında artık çok rahattım, istediğimi de yapabildim. Kader, kısmet, şans hepsi benim için hazırlanmış set up'lar gibi oldu" diye konuştu.

"BAZEN KENDİMDEN KORKUYORUM"

Soral, 'Çalıkuşu' dizisinde canlandırdığı "Azelya" karakterinin aksine intikamcı olmadığını belirtirken, iri gözlerine ilişkin "Gözlerim ekranda o kadar büyük görünüyor ki izlerken bazen kendimden korkuyorum . Ama hayatta seviyorum gözlerimi" dedi.

"ADAM GİBİ ADAM OLACAK"

Hande Soral, 'Pargalı İbrahim Paşa rolüyle uluslararası üne kavuşan Okan Yalabık ile ilişkisi sorulurken, "Evliliğin kısmet işi olduğunu düşünüyorum onun doğru kişi ile doğru zamanda olacağına inanıyorum. Bu hissetmek veya planlamakla olan bir şey değil. Doğru zamanda olacak" dedi. Soral, hiçbir zaman görüştüğü kişiler konusunda şekil üzerinde durmadığını belirterek, "Benim için gerçekten güzel bakması, güzel hissetmesi önemli. Karşımdaki erkeğin gerçekten; adam gibi adam olması, merhametli olması önemli. Onun dışında ne iş yaptığı, ne söylediği, ne kadar yakışıklı olduğu, boyunun ne kadar olduğu hiçbir zaman beni ilgilendirmedi" diye konuştu.

Hande Soral: Kendimden korkuyorum