Hande Soral'ın en büyük tutkusu

Hande Soral'ın en büyük tutkusu

"Çalıkuşu" dizisinin Azelya'sı Hande Soral, InStyle dergisi için modellik yaptı, su altı tutkusundan stil sırlarına pek çok şeyi okurlarla paylaştı.

Bilgi Üniversitesi'nde psikoloji okuyan genç oyuncu, oyunculuğun gün geçtikçe, yaş aldıkça daha da güzele evrilen bir süreç olduğundan dem vuruyor. Hayatta hiçbir konuda hayalperest davranmadığını belirten Soral, kendini mutlu hissettiği her işin, her projenin de içerisinde olabileceğini vurguluyor:

"Oyunculuğun başlarındayken hiçbir şey bilmiyordum. Bulunduğum setlerde yeni şeyler öğrenmeye çalıştım. Gün geçtikçe öğrenmeyi de hızlandırıyorsun, algıların açılıyor, gelişiyorsun. Umarım benim oyunculuğum da gelişimini sürdürüyordur, bu bitmeyen bir süreç bence."

"SU ALTINDA OLMAK TERAPİ GİBİ BİR ŞEY"

Çok iyi yemek yapan, ayrıca bröveli dalgıç olan yetenekli oyuncu, bu yaz hocalık mertebesine ulaşacağını söylerken heyecanı gözlerinden okunuyor: "Su altında olmak terapi gibi bir şey. Yakın zaman önce bir belgesel çektik hatta bununla ilgili. Orada başka bir dünya var, benim için Mars'a gitmek gibi...

Düşünsenize bir yere ziyaretçi olarak giriyorsunuz, konuşamıyorsunuz, hareketleriniz kısıtlı, nefes alamıyorsunuz, baktığınızda aslında yaşam destek ünitesinde gibisiniz. Su altı, bu dünyayla başkalarının dünyası arasında bir çizgi ve onu deneyimliyor olmak muhteşem bir şey."

"RENK SKALAM GENİŞ SAYILMAZ"

Şimdiden yaz tatili planlarını yapan oyuncunun ilk hedefi annesi, kız kardeşi Bensu ile kız kıza yapacakları bir Avrupa seyahati...

Bu seyahatin sadece gezmek değil alışveriş de içermesi heyecanına heyecan katıyor. Konu alışverişe gelince de stiliyle ilgili doneleri bir bir sıralıyor:
"Moda benim için her ay, her hafta, her gün farklılaşabilecek kadar değişken. Bir süredir rahatlığımdan ödün vermeyip spor ayakkabısız dışarı çıkmıyordum ama şu aralar sivri topuklu ayakkabıyla markete bile gidiyorum. O an nasıl bir kadın olmak istediğimle çok ilgili bir durum. Geniş bir renk skalam yok. Lacivert, siyah ve griyi çok seviyorum, bu aralar mor da katıldı sevdiğim renkler arasına. Sanırım stilimde komple iddialı olmak yerine tek bir şeyde iddialı olmak ilk tercihim."

Hande Soral'ın en büyük tutkusu