Haşim Kılıç MHP'den aday olacak iddiası

Haşim Kılıç MHP'den aday olacak iddiası

Anayasa Mahkemesi Başkanı olduğu dönemde Twitter üzerine verdiği kararlar tartışma konusu olan Haşim Kılıç'ın siyasete gireceği söyleniyordu.

3 GÜN ÖNCE SİNYAL VERMİŞTİ

Haşim Kılıç 3 gün önce gazetecilere yaptığı açıklamada "Zaten her zaman siyasetin içindeydim" demişti. Şimdi ise Haşim Kılıç'ın MHP'den aday olacağı iddiası kulislerde dolaşıyor.

HAŞİM KILIÇ MHP'DEN ADAY OLACAK İDDİASI

Habertürk'ten Saliha Çolak, Haşim Kılıç'ın MHP'den başvuru yapacağını ancak Bahçeli'nin bu konuda henüz karar vermediğini iddia eden bir habere imza attı. İşte o haber:

Önemli isimlerin başvurularını bugün yapması beklenirken, eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın da (MHP'ye) başvuru yapabileceği belirtiliyor.

MHP’ye bugün akşam saatlerine kadar başta eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç olmak üzere önemli bazı isimlerin başvuru yapması bekleniyor.

Kılıç’ın akrabası Ahmet Serdaroğlu’nun, Kılıç için görüşmeler yaptığı belirtiliyor. Kendisi de aday adaylığı başvurusu yapan Serdaroğlu’nun yetkililere, Kılıç’ın son gün başvurusunu yapacağını ilettiği öğrenildi. ANAP’lı eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan ile eski Sayıştay Başkanı Mehmet Damar da aday adaylığı başvurusunda bulundu.