Kardeşçe yaşayalım geyiği yapanların ikiyüzlülüğü

Ç

Farklı ülkelerde yaşanan terör saldırıları için üzüntülerini dile getirirken Türkiye'de yapılan saldırılarda ilk iş olarak hükümete vuran muhaliflerin, "kardeşçe bir arada yaşama" geyiklerini yazan Haşmet Babaoğlu, söz konusu kesim için "Kullanışlı robotlar" dedi.

"İNSANLAR ÖLDÜ DİYE SEVİNDİNİZ"

İstanbul'da havalimanına korkunç bir terör saldırısı olmuş... Dehşete düşüp susmuyorsun. İçinin çirkefini sosyal medyaya aktarmak için bir dakika bile bekleyemiyorsun. Ülkenin acısını hiç umursamazsın, tamam! Bunu ezberledik. Vicdan kavramı desen, kendi aranızda bir "alışveriş" aracına ve "masonik bir şifre"ye dönüştü. Zaten ne vicdanı? Kimi kafaya almaya çalışıyorsunuz? Aç karnı için azıcık kuru ekmek çalmış çocuğu devrim mahkemesinde yargılayıp vuran adamın posterlerine bayılıyorsunuz. Siz mi vicdanlısınız! İşte gördük! Havalimanı teröre sahne oldu, insanlar öldü diye sevindiniz! Belçika'ya gösterdiğiniz merhametin yarısını İstanbul'a göstermediniz.

KULLANIŞLI ROBOT

Bu adamlara üzülmek denilen şey unutturulmuş; ülkesine ve yönetimine düşmanlık konusunda kullanışlı bir robota dönüştürülmüşler.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN