Hastanede damat dehşeti: 2 ölü 2 yaralı
İHA

acasvbaxbvs

Olay, saat 21.20 sıralarında Hastane Caddesinde bulunan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasında bulunan Kulak Burun Boğaz servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Anne Tuğba G’nin 7 günlük bebeği ateşlenince, annesi Zeynep ve kardeşi Faruk Demir’le hastaneye getirdi.

EŞİNİN AİLESİNE RASTGELE ATEŞ

Akşam saatlerinde hastaneye gelen Tuğba G’nin eşi Ümit G. (22) ise henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı önce kayınbiraderi Faruk’u, ardından kayınvalidesi Zeynep Demir’i daha sonra ise karısını vurarak rastgele ateş etti. Açılan ateşte yeni doğan çocuğu için hastaneye gelen Sedar Çiftçibaş’ta yaralandı.

KAYINVALİDE VE KAYINBİRADER ÖLDÜ

Ağır yaralanan kayınvalide hastanedeki doktorların tüm müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Durumu ağır olan kayınbirader Faruk Demir de hayatını kaybetti.
Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Tuğba G. ile olayla alakası olmamasına rağmen isabet eden kurşunlarla yaralanan Sedar Çitfçibaş Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Tuğba G’nin kolundan, Çiftçibaş’ın ise belden aşağı 4 yerinden isabet eden kurşunlarla yaralandığı bildirildi.

KATİL DAMAT YAKALANDI

Olaydan sonra kaçan 22 yaşındaki cinayet şüphelisi Ümit G., ise Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından suç aleti tabanca ile kısa sürede yakalandı. Yakalanan şüpheli ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)