Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi
ensonhaber.com

Ünlü oyuncu çift Hazal Kaya ile Ali Atay, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Rol aldığı birçok başarılı projeyle adından söz ettiren Hazal Kaya ile oyuncu ve yönetmen Ali Atay, dün akşam Mecidiyeköy'deki bir otelde gerçekleşen törenle dünya evine girdi.

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMADI

Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin nikah şahitliğini yapımcı Mustafa Uslu, oyuncu Ertan Saban, Hande Yılmaz ve Elif Dikeç yaptı. Düğüne; Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Selçuk Yöntem, Baran Akbulut, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu, Songül Öden, Bülent Şakrak, Demet Evgar, Cengiz Bozkurt, Alper Kul, yapımcılar Timur Savcı, Fatih Aksoy, yönetmen Abdullah Oğuz, Murat Yıldırım ile İmane Elbani gibi isimler katıldı.

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi-FOTO GALERİ

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi İZLE

GELİNLİK İÇİN 17 YAŞINDA SÖZ VERDİ

Özgür Masur imzalı gelinlik giyen Hazal Kaya, heyecanlı olduğunu belirterek "Bu kadar heyecanlanacağımı hiç tahmin etmiyorum. Özgür çok yakın arkadaşım ve 17 yaşındayken söz vermiştim, ‘Evlenirsem gelinliğimi sen yaparsın’ diye. Öyle de oldu.” dedi.

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi

HER DETAYLA HAZAL KAYA İLGİLENDİ

Ali Atay ise “Bu heyecan hiçbir şeye benzemiyormuş. Düğünle ilgili her şeyi Hazal organize etti. Ben sürekli şehir dışında çalışıyordum.” diye konuştu. Atay, iş yoğunluğu nedeniyle balayını yazın yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi

NİKAH ŞEKERİ YERİNE BAĞIŞ YAPTILAR

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay'ın düğünündeki bir detay, katılımcıların kalbini ısıttı. Nikaha katılan Nur Fettahoğlu, yakın dostu Hazal Kaya'nın bu anlamlı hareketini sosyal medya hesabından paylaştı. Davetlilere verilen nikah süslerinin üzerinde "Size nikâh şekeri vermek yerine adınıza 'Bir Can Bin Umut Serebral Palsili Çocuklar Derneği'ne' bağışta bulunduk." yazıyordu.

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi

DÜĞÜNDEN DETAYLAR

5 yıllık birlikteliklerini düğünle taçlandıran Hazan Kaya-Ali Atay çiftinin, düğünündeki birkaç ayrıntı ise gözlerden kaçmadı. 'Adını Feriha Koydum' dizisinden Hazal Kaya'nın rol arkadaşı olan Çağatay Ulusoy düğüne, bir küsüp bir barıştığı sevgilisi Duygu Sarışın ile katıldı. Çift ilk kez yan yana görüntülendi. Düğündeki bir başka detay ise Erkan Kolçak Köstendil'in horon tepmesiydi. Davetlileri oldukça eğlendiren bu anların ardından ise Hazal Kaya, düğün çiçeğini fırlattı. Çiçeği Özgür Çevik kaptı.

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi

Hazal Kaya ile Ali Atay evlendi