Hazar Ergüçlü: Medcezir beni alışveriş manyağı yaptı

Hazar Ergüçlü: Medcezir beni alışveriş manyağı yaptı

STAR TV'de yayınlanan Medcezir dizisinin sevilen oyuncusu Hazar Ergüçlü, günlük yaşamında dizide canlandırdığı 'Eylül' gibi giyinmediğini anlatırken, "Diziye başladıktan sonra 'Alışveriş manyağı' oldum" dedi.

'Turki Extra' programında bu hafta alışılmışın dışında Arap sunucu yerine Tuba Ünsal, röportaj yaptı. Ünsal, Hazar Ergüçlü ile Nişantaşı ve giyim mağazalarını dolaşırken giyim başta olmak üzere çeşitli konularda 'Sohbet' etti.

'Kuzey Güney' dizisinde 'Simay Canay' ve gençlik dizisi 'Medcezir'de 'Eylül Buluter' karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, mağazalarda gördüğü kıyafetleri çok beğendiğini anlatırken, "Özellikle 'Medcezir'e başladıktan sonra 'Alışveriş manyağı' oldum. Dizi için o kostümleri giydiğim anda enerjiyi daha iyi yakalıyorum" dedi. Hazar Ergüçlü, şöyle konuştu:

"EYLÜL SAYESİNDE TOPUKLU İLE YÜRÜMEYİ ÖĞRENDİM"

"Gerçek hayatta 'Eylül' gibi giyinen biri değilim. Düz botlar, jean, beyaz bir tişört ve mont hep üzerimdedir. Ama Eylül, o topuklu ayakkabıları giyiyor. Eylül sayesinde topuklu ile yürümeyi öğrendim. Eylül, makyajsız, rujunu sürmeden sokağa çıkmaz. Ben hiç öyle değilim. Ben 10 dakikada hazırlanırım. Eylül ise 1 saatte." Hazar Ergüçlü, alışverişe gittiğinde ne alacağını kafasında belirlediğini onları alıp- çıktığını, canlandırdığı Eylül karakteri gibi curetkar giyinemediğini, sette kullandığı bazı takılara 'El koyduğunu' anlattı.

"SETTE ÇOK EĞLENİYORUZ"

Hazar Ergüçlü, haftada 4-5 gün çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu: "Uyanınca spora gidiyorum. Arkadaşlarımla toplanıp geziyoruz. Set, ailen gibi oluyor. Bütün arkadaşlarını, hatta flörtlerini, her şeyini birlikte yaşayabiliyorsun. Sette enerjimiz gerçekten çok yüksek. Hepimizin yaşları çok yakın. Birbirimizin yaptığı esprilere gülüyoruz. Serenay Sarıkaya, sete hoparlörlerini getiriyor. Set aralarında müzik dinleyince bir anda havamız değişiyor. Çok eğleniyoruz gerçekten."

Hazar Ergüçlü: Medcezir beni alışveriş manyağı yaptı