Hazar Ergüçlü Serenay Sarıkaya'yı öve öve bitiremedi

Hazar Ergüçlü Serenay Sarıkaya'yı öve öve bitiremedi

Son dö­ne­min yıl­dı­zı par­la­yan oyun­cu­la­rın­dan Ha­zar Er­güç­lü, bir­çok mes­lek­ta­şı gi­bi form tut­mak adı­na ken­di­si­ni ye­mek ye­mek­ten alıko­ya­ma­dı­ğı­nı söy­ledi. Seranay Sarıkaya ile çok yakın arkadaş olduklarını da söyleyen güzel oyuncu, rol arkadaşını övdü.

"DÜZENLİ YAŞAM BANA GÖRE DEĞİL"

Bu yüz­den çok zor­lan­dı­ğı­nı be­lir­ten Er­güç­lü, "Di­yet yap­mak psi­ko­lo­ji­mi bo­zu­yor. Aç ol­du­ğum za­man anor­mal si­nir­li ve gı­cık bi­ri olu­yo­rum. Ne ya­pa­yım hi­pog­li­se­mim var. Haf­ta­nın 4-5 gü­nü pi­la­tes ya­pı­yo­rum ama onu da sev­mi­yo­rum. Spor, di­yet, dü­zen­li ya­şam ba­na gö­re de­ğil. Ben ço­cuk gi­bi ya­şa­ma­yı se­vi­yo­rum. Boş vak­tim­de otu­rup cips ye­mek is­ti­yo­ru­m" de­di. Bir dö­nem 7 gün­lük bir de­toks prog­ra­mı uy­gu­la­dı­ğı­nı söy­le­yen genç oyun­cu, "Ken­di­mi çok sağ­lık­lı his­se­Ttim. An­cak bir haf­ta bo­yun­ca hiç­bir şey ya­pa­ma­dım. Al­lah kim­se­yi aç­lık­la sı­na­ması­n" dedi.

"SE­RE­NAY O KADAR TATLI Kİ"

Ay­nı di­zi­de rol al­dı­ğı Se­re­nay Sa­rı­ka­ya ile çok ya­kın dost ol­duk­la­rı­nı be­lir­ten Ha­zar Er­güç­lü, "Hem di­zi­de hem rek­lam fil­min­de bir­lik­te rol alı­yo­ruz. Se­ra­nay ile ta­nış­tı­ğı­mız ilk gün ar­ka­daş ol­duk di­ye­bi­li­rim. O ka­dar tat­lı ki. Ca­nı­mın içi o be­nim. Çok te­miz kalp­li, se­ve­cen, sev­gi do­lu bir in­san. Hiç kin tut­maz, çok iyi ni­yet­li­dir" di­ye ko­nuş­tu.

SERENAY'IN SAÇINA 850 BİN TL

Ekranların sevilen dizilerinden olan Medcezir'in iki önemli karakteri Mira ve Eylül'ü oynayan Serenay Sarıkaya ve Hazar Ergüçlü diziden aldıkları büyük paraların yanı sıra oynadıkları reklamla da servetlerine servet kattı. Seranay Sarıkaya sayesinde reklamlardan iyi para kazanan Hazar Ergüçlü, anlaştığı firmadan 400 bin lira almıştı. Sarıkaya da aynı firmadan 850 bin lira aldı.

Hazar Ergüçlü Serenay Sarıkaya'yı öve öve bitiremedi