Hollanda basını faturayı Kuyt'a kesti

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci karşılamasında Feyenoord'un deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olması sonucunda Hollanda basını Dirk Kuyt'ı eleştirdi.

KUYT'TAN APTALCA HATA

Hollanda Haber Ajansı da (ANP), Feyenoord'un ligde ve Avrupa'daki iyi başlangıcı Fenerbahçe karşısında sürdüremediği vurgulandı. Rotterdam ekibinin Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda istediği futbolu ortaya koyamadığı belirtildi. Ajans, ilk yarıda Fenerbahçe'nin daha etkili bir futbol sergilediğini, Dirk Kuyt tarafından yapılan "aptalca bir hata" sonucu da golü bulduğunu aktardı.

Hollanda basını faturayı Kuyt'a kesti

KUYT HATA YAPTI FEYENOORD YENİLDİ

Sarı Lacivertli takımın karşılaşmanın 18. dakikasında Emenike ile bulduğu gol öncesi orta sahada topu kaptıran Kuyt'ın Feyenoord'un gol yemesine neden olduğunu belirten Hollanda'nın önemli gazetelerinden De Telegraaf, "Feyenoord Kuyt'ın hatasından sonra kaybetti" manşeti attı.

F.BAHÇE FEYENOORD'A BİR BEDEN BÜYÜK

Hollanda Televizyonu (NOS), Feyenoord'un yenilgisini, "Fenerbahçe, Feyenoord'a bir beden büyük" başlığıyla duyurdu. Rotterdam ekibinin, 9. maçında ilk yenilgisini Dick Advocaat'ın Fenerbahçe'sine karşı aldığı belirtilen haberde, sarı lacivertli takımın ilk yarıda baskılı bir futbol ortaya koydu vurgulandı.

Hollanda basını faturayı Kuyt'a kesti

KUYT'IN HATASI GOLÜ GETİRDİ

NOS'un yorumunda Kuyt'un büyük hatasının Fenerbahçe'ye golü getirdiği belirtildi. İkinci yarı "uyanan" eski Fenerbahçeli yıldızın, Volkan Demirel engelini aşamadığı kaydedildi.

TANINMAZ HALDEKİ FEYENOORD...

İlk yarıda çok fazla hata yaptıklarını söyleyen van Bronckhorst, Fenerbahçe'nin fiziki açıdan kendilerinden daha üstün olduğunu da vurguladı. Volkskrant gazetesi, maça ilişkin gelişmeleri, "Tanınmaz haldeki Feyenoord, Fenerbahçe'ye yenildi" başlığıyla verdi. Rotterdam ekibinin "rüya gibi başladığı" UEFA Avrupa Ligi'nde, Fenerbahçe karşısında tanınmaz halde olduğuna işaret etti.

Hollanda basını faturayı Kuyt'a kesti

YENİLMEZLİĞE SON VERDİ

Rotterdam merkezli AD gazetesi de, "Fenerbahçe, Feyenoord'un yenilmezliğine son verdi" başlığını kullandı.