Hollywood yıldızı Robin Williams öldü İZLE

'Jumanji', 'Ölü Ozanlar Derneği', 'Can Dostum' ve 'Günaydın Vietnam' gibi filmleriyle Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesine sahip olan dünyaca ünlü aktör Robin Williams evinde ölü bulundu.

Hollywood yıldızı Robin Williams öldü İZLE

KENDİNİ ASTI

California Emniyeti Williams'ın 'havasızlıktan boğulduğu'nu tespit etti. Bu nedenle ünlü oyuncunun kendisini asarak hayatına son verdiği açıklandı.

Robin Williams'ın canlandırdığı 20 önemli karakter

Polisten yapılan açıklamada, "Yetkililer Williams'ın kendisini asarak intihar ettiği tespit edidi" denildi.

Robin Williams - Günaydın Vietnam İZLE

ALKOL VE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE EDİYORDU

Daha önceki yıllarda alkol ve uyuşturucuya karşı mücadele veren Robin Williams, geçtiğimiz ay Minnesota'daki bir rehabilitasyon merkezine girmişti. Williams'ın, planlanandan uzun süren bir çalışma programının ardından "yeniden kendisine gelmek için" bunu yaptığı kaydedilmişti. Son olarak Temmuz ayında Los Angeles Times gazetesi aktörün kısa süreliğine rehabilitasyon merkezine gideceğini yazmıştı.

Hollywood yıldızı Robin Williams öldü İZLE

Robin Williams - Şiir Anlamak - Ölü Ozanlar Derneği İZLE

EŞİNDEN AÇIKLAMA

Robin Williams'ın karısı Susan Schneider yazılı bir açıklama yaparak şunları söyledi:

"Bu sabah kocamı ve en iyi arkadaşımı kaybettim. Dünya ise en çok sevilen aktörlerden birisini ve mükemmel bir insanı kaybetti. Büyük acımız nedeniyle mahremiyetimize saygı duyulmasını rica ediyoruz. Umarız Robin hatıralarda ölümüyle değil, milyonlarca insana verdiği sayısız keyifli ve kahkaha dolu anla kalır."

Robin Williams - Aşk çöplük değildir - Balıkçı Kral İZLE

Hollywood yıldızı Robin Williams öldü İZLE

Robin Williams - Can Dostum İZLE

BEYAZ SARAY'DA DUYGUSAL MESAJ

Usta oyuncu Robin Williams için Beyaz Saray da anlamlı bir mesaj yayımladı.

"Robin Williams bir doktor, bir dahi, bir dadı, bir başkan, bir profesör bir Peter Pan kısaca her şeyden birazdı. Ama o kesinlikle türünün tek örneğiydi" şeklinde başlayan mesaja söyle devam edildi;

"Hayatımıza bir uzaylı olarak girdi ama sonunda insan ruhuna dokunmayı başardı. O bizi hem güldürdü, hem ağlattı. O bize özgürce sonsuz oyunculuğunu verdi. Obama ailesi olarak Robin Willaims'ın ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyor, acılarını paylaşıyoruz.

Teşekkürler Robin Williams"

Robin Williams - Müthiş Dadı Müthiş Baba (Mrs. Doubtfire) İZLE

WILLIAMS DEPRESYON İÇERİSİNDEYDİ

Ünlü aktörün menajeri ise yaptığı açıklamada, "Robin Williams'ı kaybettik. Kendisi bir süredir derin bir depresyon içerisindeydi. Bu çok trajik ve ani bir kayıp oldu" dedi.