Hollywood yıldızlarının çıplak fotoğrafları çalındı

YILDIZZ

Lawrence'ın çıplak ve iç çamaşırlı fotoğrafları, ilk olarak görsel paylaşım sitesi 4chan'de yayımlandı.Ardından birçok sosyal medya kanalında paylaşıldı.Fotoğrafların, ünlü isimlerin cep telefonlarını hack'leyen bilgisayar korsanlarınca ele geçirilip, internete yüklendiği tahmin ediliyor.

LİSTEDE KATE UPTON'DA VAR

ABD basını, söz konusu hacker'ların yakalanmaları halinde ağır cezalar alabileceklerini belirtiyor. Çıplak fotoğrafları sızan isimler arasında ABD'li model Kate Upton da bulunuyor.

"AÇLIK OYUNLAR" FİLMİ İLE ÜNLÜ OLDU

24 yaşındaki ABD Kaliforniya doğumlu olan aktris Jennifer Lawrence, ilk ekran deneyimini The Bill Engvall Show adlı sit-com’da yaşadı. Henüz 18 yaşındayken bağımsız bir yapım olan The Burning Plain’de rol aldı. Ancak tüm dünya onu 2012 yılında rol aldığı ‘Açlık Oyunları’ filmiyle tanıdı.

Jennifer Lawrence'ın Çıplak Fotoğrafları

EN İYİ KADIN OYUNCU

Lawrence’ın kariyeri son iki sene içinde müthiş bir yükselişe geçti. Başrolünü Bradley Cooper’la birlikte paylaştığı ve 8 dalda Oscar adaylığı bulunan Silver Lining Playbook filmi, Lawrence’a ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Oscar’ını getirdi.

Hollywood yıldızlarının çıplak fotoğrafları çalındı

JENNİFER LAWRENCE TOPLAMDA 48 ÖDÜLÜ VAR

Lawrence bu Oscar’ı kazanan en genç ikinci oyuncu oldu. Aynı filmle Lawrence, ‘Müzikal veya Komedi - En İyi Aktris’ kategorisinde Altın Küre’yi de koltuğunun altına aldı. 2013 yapımı ‘American Hustle’ filmiyle de Lawrence üçüncü Oscar adaylığını elde etti. Jennifer Lawrence’ın bugüne kadar aldığı 48 ödülü, 51 adaylığı bulunuyor.

FOTOĞRAFLARI İNTİKAM ALMAK İÇİN SIZDIRDILAR

Çok genç yaşında olmasına rağmen Hollywood’daki altın çağını yaşayan Lawrence, Twitter’a düşen fotoğrafları için henüz bir açıklama yapmadı.Son olarak eşi Gwyneth Paltrow’dan ayrılan Coldplay solisti Chris Martin’le birlikte olduğu iddia edilen yıldızın çıplak fotoğraflarını, ona kızgın olan bir arkadaşının intikam almak amacıyla Twitter’a sızdırdığı iddia ediliyor.