Huawei P30 ve P30 Pro’nun tasarım özellikleri ortaya çıktı
ensonhaber.com

Samsung, 20 Şubat'ta düzenlediği etkinlikte amiral gemisi Galaxy S10 serisini tanıttı ve ardından birçok akıllı telefon üreticisi, 25 Şubat'ta Barselona'da başlayan Mobil Dünya Kongresi'nde kendi telefonlarını sergiledi. Bütün bu gelişmelerden sonra gözler Huawei'ye çevrildi. Şirketin tanıtmaya hazırlandığı Huawei P30 ve P30 Pro modellerine ait bazı tasarımsal özellikler, gün yüzüne çıktı.

HUAWEİ

TASARIM

Çinli şirket Huawei, 26 Mart'ta Paris'te düzenleyeceği bir etkinlikte, P30 ve P30 Pro modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Huawei amiral gemisi modellerinin aksine bir su damlası çentiği ile gelecek olan P30 ve P30 Pro, ekranın altında daha ince çerçevelere sahip olacak.

Telefonun alt kısmında ve yan kısmında herhangi bir parmak izi okuyucusu bulunmayacak telefonlar, ekrana gömülü parmak izi sensörleri ile birlikte gelecek. Huawei P30’a göre daha kavisli bir ekrana sahip olacak P30 Pro, üç arka kamera barındıracak.

HUAWEİ

DONANIM ÖZELLİKLERİ

Huawei P30 ve P30 Pro,  Kirin 980 işlemcisinden gücünü alacak. P30 modelinde 6 GB RAM, P30 Pro modelinde ise 8 GB RAM kapasitesi olacak. Batarya konusuna gelecek olursak, P30 ve P30 Pro’da sırasıyla 3500mAh ve 4200mAh kapasiteli bataryalar kullanılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji