Huawei'nin üstten açılabilen kameralı ilk telefonu P Smart Z
ensonhaber.com

Akıllı telefon üreticileri, son zamanlarda ekranı daha fazla büyütmek ve daha ince çerçeveler elde etmek için çeşitli yollar deniyor. İlk olarak iPhone'larda gördüğümüz çentikli bir tasarımı benimseyen bazı üreticiler, ön kameralı bu çentiğe yerleştirerek kullanıcılara daha fazla ekran alanı sundu.

Ardından yavaş yavaş çentikli tasarımdan da vazgeçen bazı akıllı telefon üreticileri, açılır kamera mekanizmalarını kullanmaya başladı. Çinli şirket Huawei ise şimdiye kadar böyle bir tasarıma sahip akıllı telefon üretmese de bu durum çok yakında değişecek.

huawei

ÜSTTEN AÇILABİLEN KAMERAYA SAHİP HUAWEI P SMART Z

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, üstten açılabilen kamera mekanizmasına sahip orta seviye P Smart Z modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bazı ülkelerde P Smart Pro adıyla satışa çıkacak telefonun sızdırılan özellikleri ise şu şekilde:

6,50 inç 2,340 x 1,080 piksel ekran (FHD +, 391 PPI) HiSilicon Kirin 710 işlemci ARM Mali-G51 MP4 grafik birimi 4 GB LPDDR4 RAM 64 GB depolama 512 GB'a kadar genişletilebilir hafıza 4.000 mAh batarya 16 MP f / 2.0 diyaframlı ön kamera 16 MP f / 1.8 ve 2 MP f / 2.4 çift arka kamera

Huawei'nin üstten açılabilen kameralı ilk telefonu P Smart Z

Huawei P Smart Z, ayrıca 63,5 x 7,3 x 8,9 mm boyutlarında ve 197 gram ağırlığında olacak. Telefon analistlerine göre ise Huawei P Smart Z, 234 dolar civarı bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak. Şirket, 2 ay sonra Şangay'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde telefonu tanıtmayı planlıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji