Hülya Avşar: Bu da Feraye'nin yoluymuş

hülya avşar

Hülya Avşar, eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç’ın boşanmasının kendisine neler hissettirdiğini Şamdan Plus’a verdiği röportajda anlattı.

"BU DA ONUN YOLUYMUŞ"

Kaya’yla Feraye’nın boşanacağını duyduğumda, hiçbir zaman “oh olsun” demedim! Çünkü biliyorum ki, eğrisi doğrusunu bulur hayatta her zaman. Demek doğrusu buymuş. Allah’ın herkese çizdiği bir yol olduğuna inanıyorum. Bu da, onun yoluymuş ve kaderiymiş beni hiç ilgilendirmiyor.

Hülya Avşar'dan Yeni Pozlar- Foto Galeri

"AŞIK OLSAM GÖBEK ATARDIM"

Benim sevinmek ya da üzülmek gibi bir hakkım olduğunu düşünmüyorum. Kadınsal duygulara gelirsek; insan olarak çok seviyorum tabii ama eğer Kaya’ya karşı sevgililik anlamında bir aşk duysaydım, boşandığına çok sevinir, hatta göbek atardım!

Hülya Avşar: Bu da Feraye'nin yoluymuş

"ÇOCUK İÇİN ÜZÜLDÜM YOKSA NE FARAYE NE DE KAYA UMRUMDA DEĞİL"

Ayrılmış anne-babanın çocuğu olmak zor ve bir annenin bunu en az zararla atlatabilmesi için gerçekten yapması gereken çok şey var ve zor bir süreç. Dolayısıyla bunu ben iyi atlattığımı düşünüyorum, bütün dualarım da inşallah onlar için de öyle olsun. Çünkü orada sonuçta Zehra’nın bir kardeşi var ve sonuçta o da bir çocuk, onun için üzüldüm. Yoksa ne Feraye, ne de Kaya hiç umurumda değil

Hülya Avşar: Bu da Feraye'nin yoluymuş