Hülya Avşar'dan kortta tütü etek şovu

Hülya Avşar'dan kortta tütü etek şovu

Hülya Cup Tenis Turnu-vasında şöhretli isimler korta çıktı. 14'üncüsü gercekleşen turnuvada Hülya Avşar-Ferhat Göçer ikilisi, Ömür Gedik ve Behzat Gerçeker ile karşı karşıya geldi. Bütün gözler tütüyle maça çıkan Avşar'ın üzerindeydi. Öyle ki Gedik-Gerçeker ikilisine karşı maçı kaybeden Göçer, yenilgiden dikkatini dağıtan partnerini sorumlu tuttu.

Hülya Avşar'dan kortta tütü etek şovu

Hülya Avşar'dan kortta tütü etek şovu

GÖÇER MAÇI KAYBETMESİNİ ETEĞE BAĞLADI

Maçı kaybetmesini Avşar'ın ilginç eteğine bağlayan Ferhat Göçer, "Zaten Hülya'nın eteği yüzünden oynayamadım, dikkatim dağıldı" dedi. Bunun üzerine Avşar kızı "Ferhat, maç boyunca, ben önde top beklerken sen nereye bakıyordun söyle" demesiyle kahkaha krizi yaşandı. Bu maçın yeterince ciddi geçmediğini düşünen dörtlü, yeni bir maç için sözleşti.

FERHAT'IN GÖZÜ KAYDI

Ferhat Göçer ve Hülya Avşar ikilisi maçı kaybeden taraf oldu. Gözünün sürekli Avşar'ın eteğine takıldığını söyleyen Göçer, objektiflere de böyle yakalandı.

MODA YARATTI

Hülya Avşar, neye el atsa orası renkleniyor. Geçtiğimiz haftalarda tenis maçına jartiyerle çıkan Avşar Kızı, önceki gün de korta tütü ile çıktı. Avşar kortlarda yeni bir akımın öncüsü oldu.