Hürriyet yazarından Esra Elönü'ye iftira

e

Hürriyet yazarı Selahattin Duman bugün köşesinde Esra Elönü'yü hedef alan bir yazı kaleme aldı. Duman, birkaç ay önce Facebook'ta, Diriliş Postası yazarı Esra Elönü'nün adı kullanılarak sahte bir hesaptan paylaşılan "IŞİD'li mücahitlerle sevişmek cihaddır." mesajını yeniden gündeme getirdi.

SAHTE MESAJ İLE YAZARI HEDEF ALDI

Esra Elönü'nün defalarca yalanladığı ve kendisine ait olmadığını belirttiği bu sahte mesaj ile yazarı hedef alan Selahattin Duman, "Mail hesabıma düştüğünden beri bön bön bakıyorum aşağıdaki cümleye. Esra Elönü adındaki hanım kızımız buyurmuşlar: "IŞİD'li mücahitlerle sevişmek cihattır. Cenneti garantilemektir." Bu kadar iddialı bir lafı eden kimdir diye merak ettim." diye yazdı.

Hürriyet yazarından Esra Elönü'ye iftira

ESRA ELÖNÜ'DEN SELAHATTİN DUMAN'A YANIT

Selahattin Duman'ın iftirasına Esra Elönü twitter hesabından yanıt verdi. Hürriyet yazarını, "Çamuruyla oynayan klavye maymunu bir köşe yazarı" olarak tanımlayana Elönü, "Işid terör örgütüyle ilgili sahte hesaptan paylaşılan iğrenç yazıyı bana mâl etmiş. Kendisine cevap vermiyorum şu anda avukatım aracılığıyla suc duyurusunda bulundum." ifadelerini kullandı.