Hüseyin Tanrıverdi'den Baydemir'e sert gönderme

Hüseyin Tanrıverdi'den Baydemir'e sert gönderme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, ''Faşist olanın, hatta teröristlete yardım ve yataklık yapanın kim olduğunu bu halk çok iyi bilmektedir'' dedi.

"AK PARTİ'DE HAKSIZ UYGULAMA YOK"

Tanrıverdi, yerel yönetimlerin dinamik olduğunu, temelinde insani ve demokratik değerlerin bulunduğunu söyledi.

''Yereli olmayanın geneli olmaz'' diyen Tanrıverdi, ''AK Partili Büyükşehir ve il belediyeleri yaptıkları hizmetlerle, başarılı politikalarıyla halkımızın teveccühünü kazanmaktadır. AK Parti iktidarları döneminde hiçbir belediye 'bize ayrımcılık yapılıyor, bizim paylarımız gönderilmiyor, kesiliyor' diyemez. Bizden önceki dönemlerde yandaş belediyelere destek verilirken, AK Parti döneminde bu haksız uygulama yapılmamıştır'' dedi.

''DEVLET İMKANLARINI DAĞDAKİLERE HARCARLAR''

Tanrıverdi, muhalefetin hizmet etmek yerine laf üretmeye devam ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: ''Onlar kendi yandaşlarını belediyeye doldurmayı, devlet imkanlarını ve kaynaklarını hoyratça harcamayı, dağdakilere hizmet etmeyi bilirler. Devlet imkanlarını alırlar, dağdakilere harcarlar. Son olarak KCK'ya yönelik soruşturma kapsamında geçtiğimiz gün gözaltına alınan BDP'li belediye başkanlarını biliyorsunuz. Diyarbakır Belediye Başkanlığı koltuğunda oturan birisi de tutuklamaları öne sürerek (bu ülke hukuk devleti değil faşist devletidir. Baş sözcüsü de AKP'dir, Erdoğan'dır) deme edepsizliğini ve ahlaksızlığını göstermiştir. Faşist olanın, hatta teröristlete yardım ve yataklık yapanın kim olduğunu bu halk çok iyi bilmektedir. Diyarbakır sokakları pislikten geçilmezken, çamurdan, çukurdan Diyarbakırlı vatandaşlarımız yolda yürüyemezken AB'ye gidip ülkesini şikayet eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye başkanı değil mi? Belediyecilik hizmeti dışında her türlü kara propagandayı yapan sen değil misin? Milletin iradesini engellemek için her türlü faşizan baskıyı yapan, terör estirenleri kollayan sen değil misin? Çocukların eline kalem ve çiçek yerine silah verip dağa çıkartan kim ise o faşisttir. Faşist odur.''

"KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

Ülke yargısının bağımsız bir şekilde sorgulamalarını yaptığını anlatan Tanrıverdi, ''PKK denen kan emicilerin, bebek katillerinin şehir yapılanmalarının KCK olduğu kaç kez basında da yer aldı. Herkes bunu biliyor. Türkiye büyük ve güçlü bir ülkedir. Artık sorun üreten değil sorunları bir bir çözen bir hükümet var iş başında. Milletiyle bütünleşen bu hükümet er ya da geç bu terör belasının kökünü kazıyacaktır. Bundan hiç kimsenin ama hiç kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuştu.

Tanrıverdi, Türkiye'nin istikrar ve demokrasi ile büyümeye devam etmekte olduğunu, 2023 hedefi yakalandığında daha ileri bir demokrasiyle buluşulacağını sözlerine ekledi.

Karatay Belediyesi'nce Şems-i Tebrizi Mahallesi'nde yaptırılacak olan bin 203 araç kapasiteli otoparkın temeli, Tanrıverdi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Konya milletvekilleri tarafından birlikte butona basılarak atıldı.

Tanrıverdi, son olarak, AK Parti İl Başkanlığı'ndaki basına kapalı yapılan değerlendirme toplantısına katıldı.

Hüseyin Tanrıverdi'den Baydemir'e sert gönderme