İbrahim Çelikkol kimdir

s

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

14 Şubat 1982 yılında İzmit Kocaeli’inde doğdu. İlk olarak profesyonel bir şekilde modellik yaptı. Daha sonra boyunun da uygun olması nedeni ile (1.87) yine profesyonel olarak basketbol ile ilgilendi. Lig maçlarında oynadı ve genç milli bir basketbolcu olmasına rağmen onu da bitti. Basketbol macerası da bitince oyunculuğa yöneldi. Oyunculukla ilgili eğitimler almaya başladı. Bu sırada Çelikkol Osman Sınav ile tanıştı ve bu tanışma hayatının dönüm noktası oldu.

KARİYERİ

İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında Osman Sınav’ın çektiği 'Pars Narkoterör' adlı dizide Baş komiser Şamil karakterini canlandırarak başrol oynadı. 19 şubat 2009 yılında TRT 1’de yayınlanan 'M.A.T.' adlı dizide oynadı. 2010 yılında Fox’da yayınlanan 'Keskin Bıçak' adlı dizide Mithat adlı karakteri canlandırdı. Yine aynı yıl Show TV’de yayınlanan 'Karadağlar' adlı dizide rol aldı. 2012 yılında ise ilk sinema filmi deneyimini yaşadı.

'Fetih 1453' adlı sinema filminde Ulubatlı Hasan karakterini canlandırdı. 2011 yılında Star Tv’de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan 'İffet' adlı dizide Cemil karakterini canlandırdı. 2013 yılında yine çok izlenen bir dizi olan ve Kanal D’de yayınlanan 'Merhamet' adlı dizide rol aldı. 2014 yılında ise 'Sadece Sen' adlı sinema filminde Belçim Bilgin ile başrolleri paylaştı.

İbrahim Çelikkol kimdir

Sadece Sen Fragman HD İZLE

Yine aynı yıl 'Reaksiyon' adlı dizide rol aldı. 2016 yılında TRT 1’de yayınlanan 'Seddülbahir 32 Saat' adlı dizide oynadı. Şuan ise Fox’da yayınlanan ve büyük ilgi gören 'Kördüğüm' adlı dizide Ali Nejat adlı dizide başrol oynuyor. Çelikkol spora büyük ilgi duyuyor ve yapmaktan hoşlanıyor. Ancak spor salonlarında değil daha çok doğada ormanlarda köpekleri ile koşmayı seviyor.

ADI ÜNLÜ İSİMLERLE ANILDI

Evinde tam 11 köpek beseleyen ünlü oyuncu kangal cinsi köpeklere de büyük ilgi duyuyor. Çok küçük yaşlarda kangal köpeklerine ilgisi başladı. Bir röportajında "Marakum adındaki rakımı 3800 olan bir dağda çok yakın bir ağabeyimle 180 tane kadar baktığımız kangal cinsi köpeklerimiz var" dedi. Kangal köpeklerini çok duygusal ve sadık bulduğunu da ekledi.

Aşk hayatını da çok hızlı şekilde yaşayan ünlülerden olan Çelikkol, ilk olarak Tuğba Ekinci, Deniz Çakır, Özgün Namal gibi ünlülerle birliktelik yaşadı. En çok konuşulan ilişkisi ise oyuncu Sinem Kobal ile oldu. Kobal ile 6 aylık bir birliktelik yaşadıktan sonra Çelikkol’un aşırı kıskançlıkları nedeni ile ilişkilerinin bittiği söylendi. Şu aralar ise Çelikkol’un adı sunucu manken Asuman Krause ile birlikte anılmakta.

İbrahim Çelikkol kimdir