İbrahim Tatlıses'in oğlu ilk kez konuştu

İbrahim Tatlıses'in oğlu ilk kez konuştu

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yoğun bakımda uyutulan İbrahim Tatlıses'in doktorları bu sabah yaptıkları açıklamanın ardından yeni bir açıklama yaparak olumlu gelişmeler yaşandığını söyledi. Ardından sözü İbrahim Tatlıses'in büyük oğlu Ahmet Tatlı aldı.

İşte doktorların ve Ahmet Tatlı'nın açıklamaları:

"Necmettin Pamir de hastamızı değerlendirdi. Oldukça olumlu şeyler bize aktardı. Süreci beklememiz gerektiğini ancak olumlu gelişmeler olduğunu aktardı."

TATLISES'İN OĞLU AHMET TATLI'NIN AÇIKLAMALARI

Doktorlarımız devamlı açıklama yapıyor. İtibar edilmesi gereken yer de burası. Hep doktorlarımız konuştu ama ailenin büyüğü benim. İbrahim Bey hakkında her şeyi söylüyorlar. Çok yorum yapılıyor ama en iyi açıklamayı da İbrahim Tatlıses yapacak inşallah.

Başbakanımıza Cumhurbaşkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Doktorlarımız ne dediyse ona itibar etmenizi istiyorum. İnşallah babam ayağa kalktığında her şeyi o konuşacaktır.

Mobese kayıtlarını emniyet takip ediyor. Biz sadece İbrahim Tatlıses'in iyi olmasını istiyoruz başka bir şey düşünmüyoruz.

SABAH SAATLERİNDE YAPILAN AÇIKLAMA:

"HAYATİ RİSK, AZALARAK DEVAM EDİYOR"

Prof. Dr. Elmacı, "Kötüye giden bir şey yok fakat yoğun bakımdan çıkmadığı sürece hayatı risk devam ediyordur. Yoğun bakımda kafa içi basıncı düşürmeye dönük olan yoğunlaştırılmış tedavisi devam edecek. Hastayı uyutmaya dönük tedaviyi azaltarak devam ettirme kararı verdik. Derin uyutmadan, giderek ilaçları azaltıp sistemik tabloyu görmeye dönük bir aşamaya geçmiş oluyoruz. Düne göre daha pozitif durumu ifade ediyor. Milimetrik de olsa bunu söyleyebiliriz" dedi

Ağır bir tablonun sözkonusu olduğunu belirten Elmacı, "Bu tablo içerisinde bizim temel bir prensibimiz var. Yoğun bakımdan çıkmadığı sürece hayati risk devam ediyordur. Hayati risk, azalarak devam ediyor. Aniden bir uyandırma söz konusu olamaz. Burada bir zaman vermek de doğru olmaz" şeklinde konuştu

"BUNLARA İTİBAR ETMEYİN"

Başhekim Prof. Dr. Çuhadaroğlu da, "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da bizzat sağlık ekibimizle bağlantı kurarak bilgi aldılar. Sağlık Bakanı da arayıp bilgi aldı. Biz de zaman zaman sağlık bakanlığına bilgi veriyoruz" dedi.

Prof. Dr. Çuhadaroğlu, "Ziyarete gelen insanlar, bizden doğrudan bilgi almış gibi demeçler veriyorlar. Bunlara itibar etmeyin. Hastane yönetimimiz, bilgiyi önce aileye vermektedir. Aileye verdikten sonra basınımızla paylaşıyoruz. Net bilgi aile ve basın mensuplarında var. Bunun dışında bir bilgi kaynağı asla yok" diye konuştu.