İbrahim Toraman: Bir yılım boşa gitti

İbrahim Toraman: Bir yılım boşa gitti

Geçen sezon Sezer Öztürk ile kavga eden ve bu yüzden sezonun büyük bölümünü kadro dışı geçiren İbrahim Toraman, teknik bir kararla sözleşmesi uzatılarak Sivasspor'a 1 yıllığına kiralanmıştı.

Sivasspor'da iyi bir başlangıç yapan İbrahim Toraman, Bugün Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

"TAKIMA DÖNMEYİ BEKLEDİM"

İşte o röportajdan bir kısım;

Ge­çen se­zon­dan baş­la­ya­lım. Be­şik­taş'tan ay­rıl­ma­na ne­den olan ka­rar­la il­gi­li ola­rak ne di­ye­cek­sin?

8-9 ay oy­na­ya­ma­dık. Fut­bo­lu çok se­vi­yo­rum, 2-3 haf­ta oy­na­ma­sam bi­le çok kö­tü his­se­de­rim. Fut­bol oy­na­mak çok gü­zel. Ar­tık 32 ya­şın­da­yım ve önü­mde 3-4 yı­l var fut­bol oy­na­mak için. Ben hep Be­şik­taş'ta tek­rar ta­kı­ma dön­me­yi bek­le­dim. Olay­lar öy­le ge­liş­me­di. Oysa pek çok ta­kım­dan da tek­lif al­mış­tım.

"ARENA'YA KAPTAN OLARAK ÇIKMAK İSTİYORUM"

Be­şik­taş il­ginç bir ka­rar­la se­ni ki­ra­lar­ken söz­leş­me­ni de uzat­tı.

Söz­leş­me uzat­mak be­nim için ka­ğıt üze­rin­de bir şey. Mi­ni­mum ra­kam var söz­leş­me­nin üze­rin­de. Be­nim bir yı­lım bo­şa git­ti. 10 yıl da­ha fut­bol ha­ya­tım yok ki! En faz­la 3-4 yıl da­ha oy­na­ya­ca­ğız ama bir yı­lım bo­şu bo­şu­na git­ti. Yıl­lar­dır Be­şik­taş'a hiz­met et­tim. Ne ka­dar iyi bir Be­şik­taş­lı ol­du­ğu­mu gös­ter­dim. Ba­şa­rı­ için çok faz­la so­rum­lu­luk al­dım. Be­şik­taş'la öz­deş­leş­miş bir fut­bol­cu­yum. Be­nim ha­ya­lim, ye­ni stat­ta Are­na'da Be­şik­taş ta­kım kap­ta­nı ola­rak sa­ha­ya çık­mak. 10 yı­lı­nı Be­şik­taş'ta ge­çir­miş bir fut­bol­cu­yum ve kap­tan ola­rak ye­ni stat­ta sa­ha­ya çık­ma­yı ha­yal edi­yo­rum. Önü­müz­de­ki se­zon bu­nun ko­şul­la­rı olu­şa­cak mı, ko­şul­la­ra bağ­lı.

TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..