İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nde patlama
DHA

İKİTELLİ

Edinilen bilgiye göre, olay saat 09:00 sıralarında Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan İkitelli Organize Sanayi Sitesi’ndeki 4 katlı binada meydana geldi. Binanın önündeki içi ambalaj yapımında kullanılan kimyasal yüklü bir tankerde patlama oldu. Patlamanın etkisiyle tanker alev topuna döndü.

TIR'DAKİ KURAN'I KERİM VE DİNİ KİTAPLAR YANDI

Yangın, tankerin hemen yanındaki bir otomobil ile binada bir vakıfa ait park halindeki TIR’a da sıçradı. Yangında tankerle birlikte diğer araçlar da tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Küle dönen TIR’da yüklü dini kitaplar da yandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nde patlama

2 KİŞİ YARALANDI

Gelen itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldı. Yangında 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Bu arada, yangın nedeniyle çevrede bulunan işyerlerinde çalışanlar kendilerini dışarıya attı. Çalışanlar, bir gürültü duyduğunu ve bunun üzerine personellerin dışarıya çıktığını söyledi.

İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nde patlama

YANGIN 2 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Öte yandan, alevler çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, alev topuna dönen tanker, bir otomobil ve TIR görünüyor. İtfaiye ekipleri, olay yerine gelerek yangına müdahale ediyor. Yangın, yaklaşık 2 saatte itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nde patlama

İkitelli Organize Sanayi Sitesi'nde patlama İZLE


Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)