İklim Bayraktar Kılıçdaroğlu'nu da kaydetmiş

İklim Bayraktar Kılıçdaroğlu'nu da kaydetmiş

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Odatv muhabiri İklim Bayraktar'ın, teknik takibe takılan eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu ile telefon görüşmesi çok çarpıcı ifadeler içeriyor.

"YASAL DEĞİL AMA GÖRÜŞMEYİ KAYDETTİM"

Deniz Baykal'ın kendisini taciz ettiğini iddia eden Bayraktar, Eminağaoğlu'na konuyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söylüyor. Bayraktar, konuşmanın bir bölümünde Eminağaoğlu'na şok bir itirafta da bulunuyor: "Yasal değil ama görüşmeyi kaydettim"

"BEN YAPTIKTAN SONRA YOUTUBE'YE KOYARIM"

Konuyla ilgili detaylar Bayraktar'ın eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu ile 21 Şubat 2011'de yaptığı telefon görüşmesinde yer alıyor. Eminağaoğlu ile yaptığı telefon görüşmesinde Kılıçdaroğlu'na "Sana bu kadar büyük balık getirebilirim" dediğini onun ise "Git kendi şartlarınla yap getir" dediğini öne süren Bayraktar; konuşmasının devamında "En büyük balığı getireceğim yardımcı ol. En azından bunun için ufacık da olsa alet lazım değil mi, bir şey lazım onu sağla. Tamam de. Destek ol güç ver. Yok olmaz deme. 'Ya da kendin yap'getir' de, ben yaptıktan sonra Youtube'ye koyarım sana ihtiyacım yok ki" diyerek dert yanıyor.

45 DAKİKALIK GÖRÜŞME İÇİN 4 SAAT BEKLEDİM

Baykal'la yaşadıklarını anlatmak için Kılıçdaroğlu'na gittiği öne sürülen Bayraktar, "Bak 4 saattir oradayım ya. 45 dakika görüşebilmek için 4 saattir onların içinde, orada 'Kale'de en üst kattayım ya. Ya yaşadıklarım gördüklerim, diyaloglar rehavet var ya. Böğüre böğüre ağlayacağım şimdi ya" sözleriyle 'Kale' olarak nitelendirilen CHP Genel Merkezi'nde yaşadıklarına da isyan ediyor.

"BURNUNUN DİBİNDE NE HALTLAR BECERİYOR"

Eminağaoğlu ile yaptığı görüşmede şok bir itirafta da bulunan Bayraktar, "Sana bir şey söyleyeyim mi. Ben bütün bunları da kaydettim. Yasal değil yaptığım, etik değil ama kaydettim" diyor. Bayraktar, telefon görüşmesinde Kılıçdaroğlu'na yönelik tepkisini de "Burnunun dibinde ne haltlar beceriyor yok mu senin ekibin adamın, bir belden vurma ekibin. Sen kur diyorum ya" şeklinde dile getiriyor.