İlk Toyota Supra 2.1 milyon dolara satıldı
ensonhaber.com

Önce 1.1 milyon dolara satılan 2019 Shelby GT500, şimdi ise 2.1 milyon dolara satılan 2019 Toyota Supra... Barrett-Jackson bu hafta kendinden bahsettirdi.

İlk Toyota Supra 2.1 milyon dolara satıldı

BARRETT - JACKSON GELİRLERİ HAYIR KURUMLARINA BAĞIŞLANDI

Bu yıl 48. düzenlenen geleneksel Barrett-Jackson müzayedesi, Scottsdale'de bulunan WestWorld'de düzenlendi. Müzayedenin gelirleri, American Heart Assosciation ve Bob Woodruff Foundation gibi hayır kurumlarına bağışlandı.

Motor1'in analizine göre; kırmızı kabin döşemeleri aracın iç kısmının ferahlamasını sağlarken, karbon fiber elemanlar da bin 500 adet üretilecek Launch Edition modellerinde bulunacak.

İlk Toyota Supra 2.1 milyon dolara satıldı

TOYOTA'DAN JEST ÜSTÜNE JEST

Aracın ismi açıklanmayan yeni sahibi, 2019 model Toyota Supra'sının yanında Virginia'da düzenlenecek 400 NASCAR yarışına iki VIP bilet kazandı.

Kendisine özel bir yarış kıyafeti hediye edecek olan Toyota, alıcının aracını, pist üzerinde denemesine de olanak sağlayacak.

İlk Toyota Supra 2.1 milyon dolara satıldı

DÜNYA'DA BAŞKA HİÇBİR SUPRA'YA BENZEMEYECEK

"Global 1" ismi verilen bu özel modelin, dünya üzerinde üretilecek hiçbir Supra'ya benzemeyeceği söyleniyor. Böylelikle alıcı, dünyada tek üretimli bir arabaya sahip oldu.

LAUNCH EDITION VERSİYONLARI 55 BİN DOLAR

Amerika'da 55 bin 250 dolara satışa çıkacak olan 2019 Toyota Supra Launch Edition versiyonları, 3 farklı renk seçeneğine sahip olacak. Absolute Zero White, Nocturnal Black ve Renaissance Red 2.0 renklere, kabin içerisindeki özel deri döşemeler ve karbon fiber elemanlar eşlik edecek.