İlker Ayrık ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı reklam filminde

İlker Ayrık ve Kıvanç Tatlıtuğ aynı reklam filminde

'Kuzey Güney' dizisinin yıldızı ve son olarak 'Kelebeğin Rüyası' filmindeki performansıyla göz dolduran Kıvanç Tatlıtuğ ile ekranların en çok seyredilen yarışmalarından 'Ben Bilmem Eşim Bilir'in sunucusu tiyatrocu İlker Ayrık, bir reklam filmi için bir araya geldi.

NURİ İLE ALİ

Ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık'ın, "Zıt İkizler" olarak rol aldıkları yeni reklam kampanyasında, henüz Akbank'la tanışmayan ve bankayla çalışmayan kesim hedefleniyor.Daha reklam başlamadan sosyal medyada büyük ilgi uyandıran kampanya iki ünlü oyuncusuyla birlikte 13 Mart Çarşamba akşamı gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Akbank reklam kampanyasında "Ali" rolünü üstlenen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Akbanklıların işlerini ne kadar tutkuyla yaptıklarını yakından görme fırsatı bulduğunu belirterek, “Böyle köklü bir kurum ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. Reklam filminde, "Nuri" karakterini canlandıran ünlü oyuncu İlker Ayrık da "Böyle bir projede yer almaktan gurur duydum” dedi.

Perşembe akşamı ilk defa televizyonlarda yayınlanacak olan reklam filminin yüzü olan İlker Ayrık ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı reklamlar oldukça ilgi çekecek gibi.