İmamoğlu: Erdoğan ile görüşmek için izin aldım
İHA

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme davetine olumlu yanıt aldığını söyledi.

"ÇOK TOLERANSLI BİR GENEL BAŞKANIMIZ VAR"

Sabah yaptıkları yazılı başvuruya, birkaç saat içinde çok olumlu dönüş yapılmasının sevindirici olduğunu söyleyen İmamoğlu, "Biz bütün kararları alırken zaten Genel Başkanımız ile konuşuruz, tartışırız ve ortak görüş olarak yola çıkarız. Kaldı ki 2 yıl önce bölgeyle ilgili sorunları konuşmak için o dönemin Başbakanı Sayın Binali Yıldırım'a görüşme talep ettiğimde yine genel başkanımız büyük hoşgörüsüyle karşılık verdi. Türkiye’deki siyasal ortamın aslında gerginlikten uzaklaşması yönünde büyük toleransa sahip bir Genel Başkanımız var.

İmamoğlu: Erdoğan ile görüşmek için izin aldım VİDEO


KENDİLERİNDEN HABER BEKLEYECEĞİZ

Şu an Allah ömür versin herkese, hayatta olan bütün büyükşehir belediye başkanlarımızdan randevu talep etmiştik. Sayın Cumhurbaşkanı hariç diğerleriyle görüşmelerimiz bitti, çok da verimli oldu. Sayın Cumhurbaşkanı hariç diğerleri ile görüşmelerimiz bitti, çok da verimli oldu. Biz yazımızı yazdık olumlu görüşümüzü birkaç saat içinde beyan etti. Kendilerinden haber bekleyeceğiz” dedi.

İmamoğlu: Erdoğan ile görüşmek için izin aldım

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)