İncirli'de metrobüs yolunda kaza
Ajanslar

E-5 karayolu Ankara istikameti Bakırköy Botanik Parkı mevkiinde seyreden Muhsin Altun idaresindeki 34 HT 5557 plakalı otomobil kontrolden çıkarak metrobüs yoluna girdi.

OTOMOBİL VE METROBÜSTE MADDİ HASAR

Metrobüs yoluna giren otomobil o sırada Söğütlüçeşme -Avcılar seferi yapan seyir halindeki 34 TN 2894 plakalı metrobüse çarptı. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken otomobil ve metrobüste maddi hasar oluştu. Otomobilde bulunan sürücü Muhsin Altun, eşi ve çocuğu hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ARAÇ ÇEKİCİYLE YOLDAN KALDIRILDI

Emniyet ekipleri kazayla ilgili inceleme yaparken sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti. Kaza nedeniyle E-5’te trafik yoğunluğu oluşurken, akış trafik ekipleri tarafından kontrolü bir şekilde sağlandı. Kazaya karışan metrobüs bakıma çekilirken, otomobil de çekiciyle olay yerinde kaldırıldı.

"BAŞKA BİR ARAÇ BENİ SIKIŞTIRIP ÇARPTI"

Otomobil sürücüsü Muhsin Altun, kazanın kendisini şıkıştıran bir başka araç yüzünden meydana geldiğini belirterek, "Ben yolumda gidiyordum. Başka bir araç beni sıkıştırıp çarptı. Zaten mobese kameraları var. Oradan da bakacağız" diye konuştu.

İncirli'de metrobüs yolunda kaza

İncirli'de metrobüs yolunda kaza