İnekler Bodrum trafiğini karıştırdı
Ajanslar

Gece saatlerinde Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ne çıkan ineklere çarpmamak isteyen bir aracın sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle zincirleme kaza meydana gelirken, kazaya karışan sürücüler ve araçların içinde yolcu olarak bulunan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

48 T 6865 plakalı taksinin sürücüsü Hakan Mazı, aniden önüne çıkan ineğe çarpmamak için ani fren ile birlikte direksiyon hakimiyetini kaybedince arkasından gelen 10 araç birbirine çarptı.

İnekler Bodrum trafiğini karıştırdı

"YOLA ANİDEN İNEKLER ÇIKTI"

Kaza sonrası bazı araçlar kullanılamaz hale geldi. Araçlarda yolcu olarak bulunan bazı vatandaşlar panik yaşayarak duruma tepki gösterirken, taksi sürücüsü Mazı, 'Yola aniden inekler çıktı. Seyir halindeydik. Ben ani fren yaparak kurtardım ama arkamdaki sürücüler kurtaramadı' dedi.

İnekler Bodrum trafiğini karıştırdı

İneklerin anayola çıkarak otlamasına tepki gösteren vatandaşlar ise inek sahibinin bulunup ceza kesilmesini istediler. Kaza sonrası Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde uzun araç kuyruğu oluşurken, belediye ekipleri yolda temizlik çalışması yaptı.

Trafik ekipleri gerekli incelemeleri yaptıktan sonra yolu tamamen trafiğe açarken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İnekler Bodrum trafiğini karıştırdı

"İNEKLERE ÇARE BULUNMASI LAZIM"

İnek sahibine tepki gösteren Hülya Ulukan Duruçay da kazayı ucuz atlattıklarını vurgulayarak, "Aracımızda iki çocuğumuz vardı. Bu ineklere bir çare bulunması lazım. Ciddi bir kaza atlattığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Bölgeye gelen trafik ekipleri, kazayla ilgili bölgede inceleme yaptı.