İngiliz gazetesi açıkladı: Tatil için en iyi yer Marmaris
İHA

Türkiye’ye tatil için gelmek isteyen İngiliz sayısında kelimenin tam manasıyla patlama yaşanıyor. The Times, The Sun gibi ülkenin önde gelen medya kuruluşlarının yanısıra kent gazeteleri de İngiltere’de yaşayanlara ısrarla Türkiye tatili öneriyor.

PARASINI 7'YE BÖLEN İNGİLİZLER AKIN AKIN GELİYOR

Parasını Türkiye'de 7'ye bölerek harcayan İngilizlerin Türkiye'ye akın akın gelişi, öyle bir noktaya ulaştı ki uçuş sayısındaki yetersizliğe dikkat çeken seyahat uzmanları, okurlarından rezervasyon için erken davranması gerektiğinin altını çiziyor.

EN İYİ TATİL MERKEZLERİ LİSTESİNDE 1. SIRADA MARMARİS VAR

Son olarak, kent gazetesi olmasına rağmen yaklaşık 50 bin tiraja sahip ’Echo’, “Liverpool John Lennon Havalimanı'ndan gidilecek en iyi tatil merkezleri” listesini yayınladı. 4 tatil merkezinin bulunduğu listenin ilk sırasında Marmaris gösterildi.

"HESAPLI" VURGUSU

Liverpool’dan yaz aylarında Dalaman Havalimanı'na uçularak, övgüyle bahsedilen ve hesaplı olduğunun altı çizilen Marmaris’e ulaşılabileceği kaydedildi.

İspanya’daki Costa Del Sol, Portekiz’deki Algarve ve Yunanistan’daki Korfu Marmaris’ten sonra önerilen diğer 3 tatil merkezi oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)