İnşaat bekçisi gay sitesinden tanıştığı adamı öldürdü

adana

Şanlıurfa’da yaşayan Mehmet Şahin S., iddiaya göre, Adana’ya otomobil satın almak için geldi. En son eşi K.S.ye telefon açıp, "Ben Abdurrahman Y.nin evindeyim. ‘Ben öldüm’ dedi" ve bir daha Mehmet Şahin S.den haber alınamadı.

76 KEZ TELEFONLA GÖRÜŞTÜLER

Habertürk'ten Neşet Karadağ'ın haberine göre, Cinayet Bürosu Mehmet Şahin S. ile Abdurrahman Y.nin gay sitesinde tanıştıklarını belirledi. 362 saniye süreyle 76 telefon görüşmesi yaptıkları ve  birbirlerine Abdurrahman Y.nin 13 kez, ölen Mehmet Şahin S.nin ise 10 kez olmak üzere toplam 23 mesaj attıkları saptandı. 24 Mart 2014’te Abdurrahman Y.nin evinin bahçesindeki kanalizasyon iş makinesi ile açıldı ve bir poşetin içinde S.nin kesik başı ile kemik haline gelmiş cesedi bulundu.

"CESEDİN FOSEPTİK ÇUKURUNA NASIL ATILDIĞINI BİLMİYORUM"

Abdurrahman Y., mahkemede "Cesedin bahçemdeki foseptik çukuruna ne şekilde atıldığını bilmiyorum. Bülent ‘Birini öldürdüm. Para lazım’ demişti. Eşcinsel eğilimim de yok" diyerek arkadaşını suçladı.

Tanık Bülent B. de, olayla ilgisinin olmadığını belirterek, "Sanık bana adam öldürdüğünü ve foseptik çukuruna attığını söylemişti. Sanığın olayı benim yaptığım yönündeki ifadesi de yalan" diye ifade verdi.