İnşaat ve gayrimenkul projeleri birbiriyle yarışacak

proje

Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin 19 kategoride ödüllendirileceği "Sign of the City Awards 2015" yarışmasına başvuruların başladığı 15 Haziran tarihi itibarıyla sektörden yoğun bir katılım ilgisi gösterildi. Yarışmaya başvurmak isteyen kişi ve kurumların son katılım tarihi ise 14 Ağustos olarak belirlendi.

FİNALE HER KATEGORİDEN 5 ADAY KALACAK

Daima daha kaliteli, çevreci ve sürdürülebilir bir vizyonla çalışan inşaat ve gayrimenkul markalarının projeleri, toplam 3 aşamalı değerlendirme sisteminden geçerek büyük ödüllere ulaşmaya çalışacak. Finale her kategoriden 5 aday kalacak. İkinci aşamayı geçen 5 proje son olarak, bütün jüri üyelerinin değerlendirmesine sunulacak. Final değerlendirmesi sonucunda her kategoriden sadece 1 adet proje ödüle hak kazanacak.

TÖREN 4 KASIM'DA

Sign of the City Awards’da Türkiye’nin simgesi haline gelmiş projeler, 04 Kasım 2015 Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek törenle ödüllendirilecek.

SOTCA 2015 KATEGORİLERİ

En İyi Rezidans, En İyi Çok Katlı Konut, En İyi Konut, En İyi Müstakil Konut, En İyi Karma Kullanımlı Proje, En İyi AVM, En İyi Ofis, En İyi Sağlık Binası / Kampusu, En İyi Eğitim Binası / Kampusu, En İyi Sosyo-Kültürel Yapı, En İyi Endüstriyel / Lojistik Yapı, En Yeşil Bina, En İyi Mimari Tasarım, En İyi Dönüşüm Projesi, En İyi Pazarlama Kampanyası, En İyi Kentsel Tasarım, Yılın Fark Yaratanı, Genç Mimar Teşvik, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi