iPhone SE'yi suda 1 saaat beklettiler VİDEO

Y

Apple’ın yeni modeli iPhone SE, kompakt boyutları ve yüksek donanım gücüyle büyük bir kesimin gönlünü kazanmaya başarmıştı. Peki fiyat olarak da çok makul bir seviyeden satışa çıkmayan iPhone SE, suya dayanıklı mı?

1 SAAT SUDA KALDILAR

iPhone 6s ile aynı donanım özelliklerine sahip olup iPhone 5s ile aynı kasaya sahip olan iPhone SE suya dayanıklılık konusunda hangi konumda diye merak eden bir YouTube kanalı, iPhone 5s, iPhone SE ve iPhone 6s modellerini 1 saat süren bir teste tabii tuttu.

iPhone SE'yi suda 1 saaat beklettiler İZLE

AYNI KASA FARKLI DAYANIKLILIK SÜRELERİ

Zach Straley isimli YouTube kullanıcısının yaptığı 1 saat süren teste göre iPhone SE ve iPhone 6s su karşı ciddi bir derece dayanıklı. iPhone 5s ise en zayıf halka.

Apple iPhone SE için herhangi bir suya dayanıklılık açıklaması yapmamış olsa da bu testte görüyoruz ki iPhone SE, aynı kasaya sahip olmasına rağmen iPhone 5s modeline kıyasla suya karşı çok daha dayanıklı.

Görünen o ki Apple su geçirmezlik konusunda bazı önlemler almış. Ancak Apple tarafından su geçirmezlik konusunda resmi bir açıklama olmadığını tekrar belirtelim. Zira telefonunuz su geçirirse büyük ihtimalle garanti kapsamı dışında kalacaktır.