iPhone ve iPad'ler için iOS 12.1.3 güncellemesi çıktı
ensonhaber.com

Bugünün erken saatlerinde Apple, uyumlu iPhone'lar ve iPad'ler için iOS 12.1.3 güncellemesini yayınladı. 2019 yılının ilk güncellemesi olan yeni iOS güncellemesi, iPhone ve iPad'lerin kullanım deneyimini geliştirmeyi amaçlayan birkaç hata düzeltmesi ve önemli geliştirmeler içeriyor.

ios12

İşte iOS 12.1.3 güncellemesinin getirdiği yenilikler:

Mesajlar uygulamasındaki ayrıntılar bölümünde, fotoğraf arasındaki geçiş sorunu düzeltildi. Fotoğrafların paylaşım sayfasından gönderildikten sonra çizgili çıkma sorunu giderildi. 2018 iPad Pro'da harici ses giriş aygıtlarını kullanırken ses bozulmasına neden olun bir sorun giderildi. Bazı CarPlay sistemlerinin, iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max ile bağlantısını kesmesine neden olabilecek bir sorun giderildi.
iMessage uygulamasında birkaç yıldır mevcut olan, bir kişiye dokunduğunuzda onlarla paylaşılan fotoğraflar listesinin karışması sorunu giderildi.

Oldukça küçük boyutlu bir güncelleme olan iOS 12.1.3, bazı ufak hataları böylelikle gidermiş olacak. Ayrıca Apple, iOS 13 işletim sistemini tanıtmak için de gün sayıyor.