İrem Derici ve Rıza Esendemir boşanıyor
ensonhaber.com

Büyük aşk yaşayan ve 2014’te yaşamlarını birleştiren İrem Derici ile radyocu Rıza Esendemir’in ayrılacağı iddia ediliyordu. Çiftin sosyal medya hesaplarında yaptığı değişiklikler iddiaları güçlendirmişti.

İrem Derici ve Rıza Esendemir boşanıyor

TÜM FOTOĞRAFLARI SİLDİLER

Ünlü şarkıcı, eşinin tüm fotoğraflarını kaldırıp takibi bıraktı ve sevimli köpekleri ‘Pike’ için açtıkları Instagram hesabından da ‘Esendemir’ soyadını sildi.

BOŞANMA KARARI ALDIK

''Aramızda Kalmasın''ın da konuğu olan Salih Keçeci, çiftle ilgili son gelişmeleri açıkladı. Rıza Esendemir'le görüşen Keçeci, ünlü şarkıcı İrem Derici ile Rıza Esendemir'in boşanmak üzere harekete geçtiğini söyledi.

Salih Keçeci, son zamanlarda evliliklerinde sıkıntılar olduğunu belirten Rıza Esendemir'in, "Bu sıkıntıların birbirimizi yıpratacağını anlayınca boşanma kararı aldık" yönünde açıklaması olduğunu söyledi.

İrem Derici Rıza Esendemir'le evlendi -Galeri

İrem Derici ve Rıza Esendemir boşanıyor

İLK EŞİNDEN OLAN KIZININ FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Riza Esendemir ise İrem Derici’yle olan bazı fotoğraflarını sildikten sonra, Instagram ve Twitter hesaplarından ilk eşi Yeşim Vatan’dan olan kızı Eceşan Esendemir’in fotoğrafını “Bir kızın durduk yere ‘Seni seviyorum babacım’ demesi ne demek biliyor musunuz?’’ notuyla paylaştı.

Derici’nin 2 buçuk milyon kişi tarafından takip edilen resmi Instagram hesabında eşine dair tek kare fotoğraf kalmadı.

İrem Derici'nin Düğününden görüntüler VİDEO

İrem Derici balayında VİDEO

İrem Derici ve Rıza Esendemir boşanıyor