İş yerini 182 lira dolandıran hırsız serbest kaldı
İHA

Erhan T., bir iş yerine gelerek burada çalışan Aysel Demirdüzen'e, "Patronun Hasan Yüzmeç balık siparişi verdi, ben de onu getirdim. Balıklar levrek, çipura türü 132 lira yapıyor, 50 lira da önceden borcu var 182 lira vereceksin." dedi.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Bunun üzerine kadın 182 lirayı verip, balıkları da aldı. Daha sonra kadın "Biraz bekler misin? Hasan Bey'i arayıp sorayım." dedi. Ancak bunu duyan şahıs, geldiği otomobiline binerek gitti. Bu arada Demirdüzen, patronuna telefonla ulaşıp "Balık siparişi vermişsiniz, biri balık getirdi ben de 182 lira vererek aldım." dedi. Ancak patron balık siparişi vermediğini söyledi. Bunun üzerine kadın hemen polisi arayarak, şikayetçi oldu.

İş yerini 182 lira dolandıran hırsız serbest kaldı VİDEO

İş yerini 182 lira dolandıran hırsız serbest kaldı

1 YIL 8 AY KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNUYOR

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerasını inceleyerek zanlının Erhan T. olduğunu tespit etti.

İş yerini 182 lira dolandıran hırsız serbest kaldı

SERBEST KALDI

Polis zanlının basit yaralama, hakaret, tehdit ve uyuşturucu kullanma suçlarından kaydı olduğunu, 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 19 bin lira para cezası olduğunu belirledi. Polis, zanlının Gülbahçesi Mahallesi'nde olduğunu tespit ederek, yapılan operasyonda yakalandı. Zanlının ifadesinde; kendisinin balıkçılık yaptığını, iş yerlerine balık sattığını, bu iş yerine de satış yapıp parasını aldığını söylediği öğrenildi. Zanlı çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İş yerini 182 lira dolandıran hırsız serbest kaldı

"SAZAN GİBİ DÜŞTÜK"

Bu arada iş yeri sahibinin annesi Aynur Yüzmeç, "Şahıs, oğlumun iş yerine gelip onun balık siparişi verdiğini söyleyerek, balıkları bırakıp 182 lirayı alıp gitmiş. Hem de balıklar söylediği gibi levrek ya da çipura değil sazan türü. Biz de sazan gibi düştük." diyerek güldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)