İşler'den İhsanoğlu'na: Babasının davasına ihanet etti

İşler'den İhsanoğlu'na: Babasının davasına ihanet etti

İşler, "10 Ağustos'ta milletimiz bir tarih yazacak. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığına taşıyacağız . Çankaya'ya en çok hakeden aday Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan bir dünya markasıdır. Bütün dünyanın tanıdığı bir liderdir."dedi.

''EY KILIÇDAROĞLU NEDEN ADAY OLAMADIN''

İşler, "Halkın seçeceği cumhurbaşkanını siyasetten gelmesi gerektiğini savunduk. Biz Ak Parti olarak kendi adayımızı çıkarttık . Muhalefet partileri kendi adaylarını çıkartmaya cesaret edemedi. Cumhuriyet Halk Partisi gibi cumhuriyetle yaşıt bir parti böyle tarihi bir seçimde aday dahi gösterme cesaretinde bulunamadı. Keza diğer muhalefet partisi Milliyetçi Hareket Partisi aynı şekilde aday dahi gösteremedi. Peki biz buradan soruyoruz, 'Ey Kılıçdaroğlu neden aday olamadın, neden cesaret gösteremedin, ey Bahçeli meydanlarda ahkam kesiyorsun, elini kolunu sallıyorsun, neden aday olma cesaretinde bulunamadın?" dedi.

''BABASININ DAVASINA İHANET ETTİ''

Ekmeleddin İhsanoğlu'nu eleştiren İşler, "Bu zat bakarsanız 70 küsur yaşına gelmiş bir zat. Babası gerçekten alim, fazıl, muhterem bir insan, ne gariptir ki şu kaderin cilvesine bir bakın babası CHP zulmünden kaçarak Kahire'ye gidiyor orada 61 yılında hakkın rahmetine kavuşuyor oğlu ise önce babasına ihanet etti, babasının davasına ihanet etti ve tuttu Cumhuriyet Halk Partisi'nin adayı olmayı kabul etti. Bundan büyük bir zul olabilir mi?" dedi.

İşler, "Şimdi bu çatı aday '13 tane parti beni destekliyor' diyor. 13 tane değil de 113 tane olsa ne yazar, bu partilerin toplumda bir karşılığı var mı?" dedi.

''İSRAİL'E BEDDUA ETTİ Mİ?''

Fethullah Gülen'in yeni bir beddua ile dönüş yaptığını anlatan İşler, "Fakat bu zat beddua yaparken Gazze'de binlerce masum insanı öldüren İsrail aleyhinde herhangi bir beddua yaptığını gördünüz mü? Acaba neden yapmıyor. Bu zat önceden ' Cebrail parti kursa destek vermem' diyordu . Şimdi çatı adaya destek istiyor. Bütün dini değerleri ve kutsalları alet ediyor.10 Ağustos'ta çatı aday Pensilvanya'nın üzerine çökecek" dedi. İşler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Keçiören'de ikamet ettiğini belirterek "Keçiören bir cumhurbaşkanı çıkaracak "dedi.