İsmail Kartal: Löw'le Real Madrid'i çalıştıracaktık

TFF 1. Lig'de sezonun ilk yarısına damga vuran Ankaragücü oldu. Sarı Lacivertli takımın tecrübeli teknik direktörü İsmail Kartal, Real Madrid'in kapısından döndüğünü ifade etti.

İsmail Kartal: Löw'le Real Madrid'i çalıştıracaktık

Almanya Milli Takımı'nı kusursuz bir makinaya dönüştüren Joachim Löw ile 20 yıldır aralıksız olarak görüştüğünü dile getiren İsmail Kartal, sözlerini şöyle sürdürdü: "Löw'le sık sık görüşürüm. En son yılbaşı için telefonlaştık, birbirimize iyi seneler diledik. Beni yakından takip ettiğini ve mevcut şartlarda elde ettiğimiz başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bana göre dünyanın bir numaralı teknik direktörü ondan başkası değil. Şu an çok farklı bir sistem deniyor. En son Azerbaycan maçını izledim. Maçtan sonra konuştuk. 'Tek stoperli yeni bir sistem deniyorsun' dedim. 'Aferin iyi yakalamışsın' dedi bana. Forvetle adam adama oynayan bir stoper var. Diğeri ise önde oyunun içinde. Düşünsenize bunu Türkiye'de uyguladığınızı."

İsmail Kartal: Löw'le Real Madrid'i çalıştıracaktık

"REAL MADRİD'İN BAŞINA GEÇECEKTİK"

Kartal "Löw 2 sezon önce Almanya Milli Takımı'nı bırakıyordu. Ya Real Madrid ya da Barcelona'nın başına geçecekti. Beni aradı o dönemde. 'İngilizce'ni ilerlet, bana lazım olacaksın' dedi. Ancak daha sonra Merkel duruma el attı ve görevine devam etti. Onun gibi bir dostum olması benim için büyük bir gurur. 20 yıldır aralıksız görüşürüz." şeklinde konuştu.