Isparta'da kumarhane operasyonu
DHA

Isparta Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Yedişehitler Mahallesi'nde bir binanın bodrum katında yasadışı tombala oynatılacağı ihbarı üzerine harekete geçti.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI

Sosyal paylaşım sitelerinde tombala oynatılacağı ve açılış yapılacağı şeklinde paylaşımlarda bulunulduğunu tespit eden ekipler, organizasyonu yapanın kimliğini belirledi. Yedişehitler Mahallesi'nde bir binanın bodrum katındaki organizasyona dün akşam baskın düzenlendi.

Isparta'da kumarhane operasyonu

52 KİŞİ YAKALANDI

Operasyonda kumar oynattıkları ve oynadıkları tespit edilen 52 kişi yakalandı. Kabahatler Kanunu'ndan toplam 11 bin 388 TL, içeride sigara içtiği tespit edilen 42 kişiye 4 bin 410 TL olmak üzere toplam 15 bin 798 TL idari para cezası uygulandı.

Isparta'da kumarhane operasyonu

ELE GEÇİRİLENLER

İşyerinde yapılan aramada 299 tombala kartı, 2 bingoyer tabir edilen çekiliş yapan aparat, 2 fon cihazı, televizyonlara görüntü veren kamera, çok sayıda pul, yazı kağıtları ve çok miktarda para ele geçirildi. Ayrıca kumar oynamak için geldikleri tespit edilenlere ait iki araçta ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramada ruhsatsız 4 tabanca, K.K. adlı şüphelinin üzerinde 21 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Ayrıca işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı olmadığı anlaşılan yer hakkında gerekli yasal işlemler yapılmak üzere tahkikat evrakı belediyeye gönderildi.

Isparta'da kumarhane operasyonu

Isparta'da kumarhane operasyonu

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)