Ispartakule 5. Etap arsasının 2'inci oturumu yapıldı

2

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinin ikinci oturumu bugün yapıldı.

EN YÜKSEK TEKLİF VERİLDİ

Emlak Konut Ispartakule 5. Etap ihalesine en yüksek teklif Torkam İnşaat tarafından yapıldı. Torkam İnşaat arsa satışı karşılığı gelir payı toplam geliri olarak 132 milyon lira, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 600 milyon lira teklif sundu. Torkam, ihalenin birinci oturumunda Emlak Konut'a 20 milyon lira teklif vermişti.

Torkam İnşaat'ın gerçekleştireceği projede 823 dükkan yer alacak. Planlanan projede metrekare birim fiyatı ise 7 bin 287 lira olacağı açıklandı. 6 bin metrekare park alanının yer aldığı arsanın imar planında ise bina yüksekliği belirtilmiyor.

Ispartakule 5. Etap arsasının 2'inci oturumu yapıldı

ARSANIN TOPLAM PARSEL ALANI BELİRTİLDİ

Arsanın toplam parsel alanı 47 bin 168,49 metrekare, emsale esas inşaat alanı ise 82 bin 336,98 metrekare olarak ifade edildi. Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsası Stüdyo 24 projesi ve Unikonut projesine yakın olacak.

Ticaret alanı imarlı olan arsaya büro, işhanı, gazino, lokanta, çarşı, çok katlı mağaza, banka, otel, sinema, tiyatro, apart daire, ofis, sosyo kültürel tesis, yönetim ile ilgili tesisler, özel eğitim tesisleri, özel sağlık tesisleri gibi kullanım alanları inşa edilebilecek.